De necrezut! Suma imensă pe care o încasează Ștefan Bănică Jr. de la Antena 1. Delia primește mai puțin decât el

de:
07 nov. 2021
De necrezut! Suma imensă pe care o încasează Ștefan Bănică Jr. de la Antena 1. Delia primește mai puțin decât el

Ștefan Bănică Jr este unul dintre ce mai îndrăgiți artiști din România. A câștigat notorietate prima oară odată cu filmul Liceen, care a provocat o adevărată isterie în rândul telespectatorilor.

Chiar și artistul mărturisea la un momendat că lansarea sa pe piață s-a datorat filmului în care a avut unul dintre rolurile principale, însă de atunci a trecut mult timp, așa că acesta afost nevoit să meargă mai departe.

Iată că a reușit și chiar și după mai bine de 30 de ani de la lansarea filmului, Ștefan Bănică Jr. continuă să fie în lumina reflectoarelor.

”De fapt, lansarea mea pe piata a fost odata cu «Liceenii», intensitatea mea artistica s-a nascut odata cu acest film. De atunci au trecut mulți ani. Faptul ca dupa atatia ani inca mai am ceva de spus in fata publicului imi da forta sa merg mai departe si imi da convingerea ca ceea ce am facut pana acum nu a trecut neobservat. Cineva mi-a spus, cand eram pusti, ca valoarea e confirmata in timp si nu in momente de scurta durata”, mărturisea Ștefan Bănică Jr.

Cu cât îl plătește Antena 1 pe Ștefan Bănică Jr.

Un artist atât de apreciat este plătit pe măsură. Să nu uităm că Ștefan Bănică Jr. este compozitor, actor, dar și un artist de excepție care susține concerte în toată țara, motiv pentru care Antena 1 are grijă să îi ofere un salariu corespunzător.

Zvonurile din presă spun că Ștefan Bănică Jr ar încasa un salariu de 200.000 de euro pentru un singur sezon la X Factor, aceasta fiind cea mai mare sumă dintre toate.

Delia în schimb, dar și restul juraților ar încasa doar 50.000 de euro pe sezon, iar acest lucru a fost confirmat chiar de artistă, care povestea recent că Ștefan Bănică Jr. ia cei mai mulți bani.

”Ștefan ia cei mai mulți bani. Dani are boala lui Bendeac, se pare, că și ăla e ‘fiert’. Mereu mă întreabă cât am dat pe asta, cât am dat pe aia. I-am zis să nu mai fie așa superficial, că poate avea o surpriză”, povestea Delia.