Lavinia Pîrva a făcut totul public. A fost amanta lui Ștefan Bănică Jr. în perioada căsniciei cu Andreea Marin?

05 nov. 2021
Lavinia Pîrva a făcut totul public. A fost amanta lui Ștefan Bănică Jr. în perioada căsniciei cu Andreea Marin?
Ștefan Bănică și Lavinia Pârva

Relația dintre Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. a fost un subiect discutat luni de zile. Mulți au acuzat-o pe soția artistului că seamănă prea mult cu Andreea Marin, ba chiar au existat și zvonuri conform cărora ea a fost cea care le-ar fi distrus căsnicia.

După ani de zile, soția lui Ștefan Bănică a recunoscut ce s-a întâmplat în acea perioadă. Ea mărturisește că întreaga căsnicie pe care o re se bazează pe iubire și că nu se pune problema ca ea să îi fi distrus casa Andreei Marin.

Ba mai mult de atât, Lavinia Pîrva spune că au existat o mulțime de zvonuri referitoare la relația ei, însă marea majoritate au fost false. ”Când am oficializat relația cu Ștefan, spuneau că eu am stat în portbagajul mașinii și mă ascundeam”, a mărturisit soția lui Ștefan Bănică.

Cât despre relația pe care o au acum, Lavinia Pîrva este mai mult decât fericită. Cei doi s-au cunoscut în 2013, patru ani mai târzu s-au căsătorit, iar în 2019 au devenit pentru prima oară părinți, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Ce întrebare i-a pus Lavinia Pîrvă lui Ștefan Bănică Jr.

Un eveniment amuzant pe care vedeta și-l amintește de fiecare dată este prima întrebare pe care i-a pus-o lui Ștefan Bănică atunci când s-au cunoscut.

”Prima dată când l-am cunoscut (n. r. pe Ștefan Bănică Jr.), l-am întrebat dacă este machiat”, a mai povestit Lavinia Pîrva, care a recunoscut că îl îndrăgea încă dinainte de a ajunge să fie împreună și nu și-ar fi imaginat niciodată ce avea să urmeze.

”În admiram ca orice român pentru că este un artist foarte iubit. Dar nu mi-aș fi imaginat niciodată că o să ajung aici”, a mai spus vedeta.