De unde a avut atâția bani? Fata unui fost premier a făcut achiziția anului: Și-a îndeplinit visul

30 aug. 2019
De unde a avut atâția bani? Fata unui fost premier a făcut achiziția anului: Și-a îndeplinit visul

Fata unui fost premier și-a îndeplinit visul de-o viață. A reușit achiziția anului. Și-a cumpărat o vilă care se învârte după soare. Pentru a reuși acest lucru, și-a vândut apartamentul dintr-o zonă exclusivistă a capitalei.

Oana Roman e în culmea fericirii. Vedeta și-a cumpărt vilă în Pipera, acolo unde se va muta alături de mama ei. Oana Roman și-a vândut apartamentul din Lacul Tei și a cumpărat o vilă în Pipera.

Cât costă o vilă în Pipera

Culmea este că vila din Pipera a costat mai puțin decât suma încasată pe apartament. 160.000 de euro a dat Oana pe cas viselor ei, cu 40.000 mai puțin decât a luat pe apartament. Vedeta a devenit proprietara vilei în urmă cu câteva zile și urmează să se mute în ea peste două luni, în noiembrie.

”Sunt foarte bucuroasă, chiar este o realizare pentru mine. Mi-am dorit o casă cu mai mult spaţiu ca să stea şi mama cu noi. Dumnezeu m-a ajutat foarte mult, am găsit o casa superbă care are în jur de 300 de mp, 4 dormitoare, 2 livinguri, garaj, terase şi o curte de 1.000 de mp. Avem o livadă frumoasă cu piersici, caişi, meri, dar şi o vie, chiar suntem norocoşi. Ne vom muta acolo în noiembrie pentru că vom face lucrări de amenajare care vor dura două luni. Mama va avea spaţiul ei. Abia aştept să petrecem Crăciunul în casă nouă”, a declarat Oana Roman, conform click.ro.

Fata primului premier român de după Revoluție

Oana Roman a fost în centrul atenției încă de pe vremea când era doar o adolescentă. Este fiica primului premier român de după revoluția din 1989, Petre Roman, și a Mioarei Roman.

Acum, vedeta  este căsătorită cu Marius Elisei. Cei doi au o fetiță, Maria Isabela. Interesant este că imediat după ce s-au căsătorit, soțul Oanei a plecat să muncească în străinătate. Cei doi spuneau că au mari probleme cu banii.