Delia a imitat-o pe Carmen de la Sălciua! Cum a cântat melodia celei care a detronat-o

29 oct. 2019
Delia a imitat-o pe Carmen de la Sălciua! Cum a cântat melodia celei care a detronat-o

Delia a imitat-o pe Carmen de la Sălciu, cântăreața de manele care a depășit-o pe artistă în trending, pe Youtube. Invitată în emisiunea lui Rusu și Andrei, vedeta a cântat melodia „Noapte bună, iubi”.

Carmen de la Sălciua a reacționat imediat, după provocarea lansată de Rusu și Andrei.

„Fii atentă, chiar ne-a scris cineva, nu știu dacă știi, piesa care te-a detronat în Trending, o știi să o cânți? Știi despre cine este vorba?”, a spus unul dintre ei.

Mare le-a fost mirarea când Delia a știut despre ce melodie este vorba.

„Carmen de la Sălciua. Am dat click, am dat play și știu că e cu „Iubi, iubi, noapte bună”!”, a reacționat imediat Delia.

Vezi AICI cum s-a descurcat Delia!

„Eu am crescut cu melodiile Deliei, țin minte că îmi achiziționam casete cu ea de pe vremea N&D! Are în spate o carieră de Aur, în fața căreia spun Jos Pălăria! Se vede implicarea ei în toate clipurile de pe YouTube! E artă pură! Am văzut videoclipul în care Delia mi-a fredonat melodia „Noapte bună, iubi”. Uite că nu e atât de greu să apreciem munca oricărui om, indiferent ce gen de muzică abordează. Toți muncim, fiecare cu treaba lui, dar cu siguranță sacrificii sunt în orice apogeu! Îi mulțumesc că a ales să rămână o doamnă și să privească lucrurile din prisma unui om și nu din prisma tuturor celor scrise în presă! Multă bafta și mulți ani de cariera îi doresc Deliei!”, a scris Carmen de la Sălciua pe Facebook.