Delia Matache uimește pe toată lumea! A cheltuit o sumă colosală: Doar vedetele americane mai faci asta

19 feb. 2020
Delia Matache uimește pe toată lumea! A cheltuit o sumă colosală: Doar vedetele americane mai faci asta

Una dintre cele mai cunoscute și bine plătite artiste din România uimește pe toată lumea. Delia Matache a cheltuit o sumă colosală, la care alți artiști nici nu visează. Doar vedetele americane mai fac asta.

Pe ce a cheltuit Delia 500.000 de euro

Delia Matache a pus la bătaie jumătate de milion de euro. Nu! Nu este vorba despre vreo vacanță exotică, așa cum ne obinuiește mai mereu vedeta Antenei 1. Delia Matache a decis să-și asigure vocea, precum vedetele din Statele Unite ale Americii.

Delia și-a făcut o asigurare de voce. Pentru acest lucru, vedeta a scos din buzunar o sumă colosală, și anume, nu mai puțin de 500.000 de euro. Delia nu este singura artistă care și-a asigurat vocea, fiind un tipar deja consacrat mai ales în Statele Unite ale Americii, conform impact.ro.

Printre artiștii români care au încheiat o poliță de asigurare a vocii în afara granițelor se numără și Mihai Trăistariu. Artistul și-a asigurat vocea în Germenia, însă a renunțat la poliță după câțiva ani.

„Am avut vocea asigurată în Germania acum câţiva ani. Am renunţat până la urmă la poliţă pentru că am considerat, la un moment dat, că este inutilă, dar şi din cauza preţului. La vremea aceea nu aveam veniturile din prezent. Plăteam 500 de euro la fiecare trei luni pentru o sumă asigurată de 50.000 de euro pe 20 de ani. Riscurile asigurate includeau, practic, orice tip de leziune, accident, orice mi-ar fi putut afecta vocea”, a povestit artistul.

Astfel, Delia intră într-o companie selectă. Alte vedete de peste Ocean au ales să-și asigure diverse părți ale corpului, dar nu numai. Mariah Carey și-a asigurat vocea pentru suma de 35 de milioane de dolari, Julia Roberts și-a asigurat zâmbetul pentru 30 de milioane, iar Tina Turner și-a asigurat picioarele pentru suma de 3,2 milioane de dolari.

Delia și-a făcut debutul în industria muzicală în urmă cu 21 de ani. În 1999 făcea parte din formația N&D. Piesa scoasă împreună cu Nick, ”Vino la mine”, este, și acum, una dintre cele mai fredonate piese ale artistei.

Cariera solo începută în 2003 a fost mult mai prolifică. Piese precum ”Dale”, ”A lu mamaia”, ”Doi în unu”, ”Da, mamă”, ”Cine m-a făcut om mare” sau ”Trăiește frumos” au ocupat primele locuri din topuri săptămâni întregi.