Demisie de răsunet la Realitatea! Acuzații grave la adresa postului: ce ar face patronii ilegal

18 apr. 2020
Demisie de răsunet la Realitatea! Acuzații grave la adresa postului: ce ar face patronii ilegal

Realitatea Tv, devenită acum Realitatea Plus se destramă. Duplă plecarea lui Rareș Bogdan, postul a intrat într-un colaps, iar după ce și Denise Rifai a demisionat lucrurile arată și mai rău. Acum jurnaliștii de renume părăsesc unul câte unul compania, nu însă fără a aduce acuzații grave patronatului.

Costi Rogozanu este ultimul nume care și-a anunțat demisia pe facebook. Totuși în mesajul său nu a dat detalii legate de decizia sa, însă jurnaliștii de la Paginademedia.ro au intrat în posesia unui mail intern al acestuia, transmis colegilor.

Mesajul lui Rogozanu

„De o săptămână, se întâmplă chestiuni administrative care ne privesc pe noi toți. Inclusiv pe aceia care nu au primit o foaie cu șomaj tehnic la semnat și care apoi au primit și îndemnul să vină la muncă în calitate de ”voluntari”. Prea mulți dintre colegii noștri au fost puși într-o situație fără ieșire, toți au familii rate etc., le e greu să spună ”nu”.

Cei care apar pe sticlă, categorie în care sunt și eu, n-au primit astfel de hârtii. Mulți alții au primit, le-am văzut, am vorbit personal cu zeci de oameni aflați în situația asta.

Nu avem nici putere de negociere, se pare că nu mai știm deloc să ne apărăm interesele împreună. Și mulți au semnat pentru că nu prea aveau încotro, îi înțeleg perfect, nu judec”, le spune colegilor în mesajul de rămas bun.

Rogazanu a mai adăugat:

„Am vorbit cu reprezentanții patronatului din redacție. M-au asigurat că e legal. Am vorbit cu specialiști, cu sindicaliști: răspunsul e unul singur, nu are cum să fie legal”, spune jurnalistul potrivit paginademedia.ro.

Vezi și Umilința supremă pentru Denise Rifai! A fost socata: Pe patul meu și pe muzica mea