Despărțirea momentului! O celebră cântăreață și soțul său și-au spus adio. La cine va rămâne copilul

01 nov. 2019
Despărțirea momentului! O celebră cântăreață și soțul său și-au spus adio. La cine va rămâne copilul

Despărțire cu acord. O celebră cântăreață din România și partenerul sîu și-au spus adio. Cei doi au mai avut, însă, un lucru foarte important de rezolvat, pensia alimentară a fiului lor.

Este vorba despre Anna Lesko și DJ Vinnie. Cei doi au stabilit unde va locui micuțul lor și ce pensie alimentară va primi. Copilul va rămâne la Annam iar Adrian Neniță îi va plăti 200 de euro în fiecare lună.

”Părțile au stabilit un program de legături personale cu minorul, astfel:

a) Pe parcursul anului, petrecerea timpului cu tatăl, în primul și al treilea weekend al fiecărei luni, respectiv de vineri, cu preluare de la instituția de învățământ, până luni la începerea programului școlar; în celelalte săptămâni în intervalul miercuri cu preluare de la instituția de învățământ până vineri la începerea programului școlar.
b) În perioada vacanțelor, astfel: vacanța de vară (intervalul 15 iunie-15 septembrie) o perioadă de maxim 14 zile cu fiecare părinte, în afara programului stabilit la pct. a; sărbătorile de Crăciun și Paște vor fi petrecute alternativ cu părinții (începând cu Crăciun 2019 și Paște 2020 petrecute cu tatăl)

c) Părțile de comun acord stabilesc celebrarea zilei de naștere, onomastice, sau alte evenimente majore (serbări, Ziua Copilului, majoratul, etc.) de către părinți împreună cu minorul;

d) Zilele de naștere ale părinților vor fi petrecute de copil cu părintele sărbătorit, fără a afecta programul stabilit la pct. a
e) În afaraprogramului stabilit, oricare dintre părinți va putea petrece timp cu minorul, cu acordul celuilalt părinte, fără a afecta programul școlar și vor putea comunica neîngrădit prin orice mijloace de comunicare.

2.4 Pentru ieșirile din țară ale minorului, în străinătate, însoțit de oricare dintre părinți, părțile își exprimă acordul ca hotărârea ce se va da în prezenta cauză să țină loc de consimțământ; precizările privind destinația și durata vor fi comunicate celuilalt părinte care își va exprima acordul în scris cu privire la acestea, acord ce va fi anexat obligatoriu hotărârii judecătorești de încuviințare a prezentului acord.

2.5 Deciziile privind programul școlar, program after-school, extrașcolar, cluburi școlare, sportive, de petrecere a timpului liber pentru copii și școlari. îngrijire medicală și asigurări medicale, vor fi luate de părinți de comun acord.

2.6 Domnul Neniță Adrian se obligă la plată unei contribuții, pentru creșterea și îngrijirea minorului, educație și pregătire profesională, în cuantum de 200 euro (echivalent în lei la cursul zilei), care va fi achitată lunar, până în ultima zi a lunii pentru care se efectuează plată, într-un cont indicat de dna. Anna Lesko sau numerar, începând cu luna iulie 2019”, se arată în acordului de mediere semnat de cei doi, potrivit cancan.