Dezvăluiri fără precedent de la Vocea României! Ce se întâmplă în culise: Irina Rimes a spus totul

28 oct. 2019
Dezvăluiri fără precedent de la Vocea României! Ce se întâmplă în culise: Irina Rimes a spus totul

ProTV rupe tot atunci când vine vorba despre Vocea României. Emisiunea câștigă bătălia audiențelor din România orice competitor ar avea. Concurența nu are nicio șansă când la ProTV rulează Vocea României.

Dar ce se întâmplă în culise? Ei bine, unul dintre jurați s-a decis să rupă tăcerea. Irina Rimes a vorbit despre cee ace se întâmplă în spatele camerelor de filmare.

Probleme pentru jurați în timpul filmărilor

Nu e doar distracție în platourile de la Vocea României. Sunt mereu probleme pentru jurați. Acum, Irina Rimes s-a decis să dea din casă. A făcut dezvăluiri fără precedent de la Vocea României!
Una dintre cele mai cunoscute artiste din România, Irina Rimes, a vorbit despre Vocea României, emisiunea difuzată de ProTV în fiecare vineri.

Vedeta a dezvăluit câteva detalii despre ce se întâmplă în culisele emisiunii, care sunt lucrurile care nu se văd la televizor și, totodată, a devăluit cine ar putea câștiga concursul anul acesta.

„Nu vedeți machiajul lui Smiley și al lui Tudor Chirilă. Nu vedeți cât de transpirați suntem câteodată, cât de cald e în sală, uneori și frig. Nu vedeți oftaturile, uneori obosești să stai o zi întreagă acolo, tocmai de aceea părem atât de entuziasmați când vine cineva cu o voce super bună. Noi suntem ‘Ah, în sfârșit cineva ne-a ridicat de pe scaun.’ Numai că asta nu s-a întâmplat în anul acesta, sezonul acesta la Vocea României. A fost un sezon foarte puternic, cu foarte multe voci extraordinare, care ne-au ridicat din scaunele noastre și cred că este unul dintre cele mai bune sezoane.”, a dezvăluit artista, conform elle.ro