Dezvăluiri incendiare despre fiica lui Mihai Gâdea! Detalii neștiute până acum despre Karina Maisha

20 oct. 2020
Dezvăluiri incendiare despre fiica lui Mihai Gâdea! Detalii neștiute până acum despre Karina Maisha

Karina Maisha a luat ce este mai frumos de la mama ei, Agatha Kundri și de tatăl său celebru, Mihai Gâdea și astăzi este o domnișoară superbă. Tânăra a împlinit în luna august 18 ani și a impresionat pe toată lumea prin atitudinea ei pozitivă și bucuria de a trăi. De altfel chiar și numele ei prevestește personalitatea minunată pe care o afișează.

Karina înseamnă „dulceață”, iar Maisha, „plin de viață”, într-un dialect african. Numele nu a fost ales la întâmplare de părinții ei, care-i sunt și cei mai buni prieteni. De altfel, când adolescentă iese în oraș cu mama sa, majoritatea cred că cele două sunt surori.

Karina Maisha este pasionată de muzică, fotografie și modă și probabil după liceu va studia peste hotare unul din aceste domenii. În urmă cu câțiva ani, aceasta a și scos câteva cover-uri, uimind pe toată lumea cu vocea ei clară și inedită totodată. Talentul îl moștenește de la ambii bunici, care sunt pastori.

De altfel și Mihai Gâdea cântă foarte frumos. La majoratul fiicei sale a urcat pe scenă și a interpretat piesa „Can’t Help Falling In Love” a lui Elvis Presley, ceea ce a emoționat-o profund pe Karina, care-și iubește enorm tatăl.

Karina Maisha a scos prima melodie la 12 ani

În 2014, când avea doar 12 ani, fiica lui Mihai Gâdea a scos prima ei melodie, împreună cu prietena sa cea mai bună. Fetița de atunci a impresionat prin vocea ei cristalină. Între timp, Karina a devenit o domnișoară extrem de atrăgătoare și probabil nu va mai trece mult timp până când va deveni o adevărată vedetă în muzică.

„Karina, fetița mea, avea o săptămână când s-a întâlnit cu Eva. Au copilărit frumos și au așteptat 12 ani ca să ne povestească visul lor, acum împlinit. Împart cu voi această piesă superbă și bucuria copilăriei lor”, scria Mihai Gâdea pe Facebook, în anul 2012.

Au urmat apoi câteva coveruri și o perioadă de pauză din punct de vedere muzical, dar cu siguranță în viitor vom mai auzi de frumoasa și talentata Karina Maisha.