Dezvăluiri triste din presa britanică despre celebrele Cheeky Girls! Drama cu care se confruntă

06 sept. 2019
Dezvăluiri triste din presa britanică despre celebrele Cheeky Girls! Drama cu care se confruntă

La începutul anilor 2000 erau printre cele mai cunoscute vedete de pe întreg mapamondul, dar acum au ajuns într-o situație extrem de proastă. Vorbim despre surorile Cheeeky Girls care au ajuns într-o situație dramatică. Sunt dezvăluiri triste făcute de către cele două în presa britanică. Monica și Gabriela se confruntă cu o adevărată dramă.

Cele două au acceptat să facă dezvăluiri despre peioada când erau adevărate staruri, după ce au lansat piesa „Cheeky Song (Touch My Bum)“, dar şi despre problemele de după. Au participat la emisiunea „Popstars: The Rivals“ care le-a adus celebritatea. Patru dintre piesele lor au ajuns în Top 10 din Marea Britanie în perioada 2002-2004. Piesa lor de debut, intitulată „Cheeky Song (Touch My Bum)“, s-a vândut în peste 1,2 milioane de copii pe plan mondial.

Cum au ajuns să participe la show-ul de talente

Gabriela a dezvăluit cum a ajuns, alături de sora ei geamănă, să participe în show-ul de talente din Marea Britanie, care le-a schimbat radical viaţa. „Eu şi sora mea geamănă Monica am participat la audiţiile show-ului «Popstars: The Rivals», în 2002, la Royal Opera House. Dacă nu ar fi fost această emisiune, noi am fi putut ajunge balerine. Trebuia să cântăm ceva în cadrul audiţiei noastre în emisiunea «Popstars: The Rivals», aşa că mama noastră, Margit, a scris «The Cheeky Song» în jumătate de oră. Ea a venit cu ideea, ne-a cântat-o şi ne-a spus: «Faceţi asta!». Noi am fost obraznice toată viaţa, am «furat» lucruri din frigider sau ne-am schimbat hainele între noi, astfel încât mama noastră să nu ne mai deosebească. «Cheeky Song» este un cântec unic. Versul «Atinge-mi fundul, asta este viaţa/ Touch my bum, this is life» este de fapt despre a fi tu însuţi, despre a nu lua lucrurile prea în serios, indiferent de ce se întâmplă în viaţă. Lucruri rele ni se întâmplă tuturor, aşa că trebuie să-ţi continui viaţa cu un zâmbet pe faţă“, a declarat Gabriela, conform The Guardian.

Dezvăluiri din interiorul show-ului

Cântăreaţa a vorbit şi despre momentul de la audiţii, când au fost ironizate de unul dintre membrii juriului, Louis Walsh, pentru aspectul lor fizic. „Louis Walsh a fost foarte răutăcios cu noi la audiţii, ne-a întrebat dacă suntem cu adevărat femei. Aveam doar 19 ani, nu am luat-o în serios. În România nu exista pe atunci un asemenea concurs, aşa că nu ştiam cât de important era. Nici măcar nu credeam că este televizat! Însă, brusc, vieţile noastre s-au schimbat radical“, spune cântăreața.

Anorexia, boala care i-a marcat viața

Gabriela a vorbit şi despre pierderea controlului şi lupta cu anorexia. „Anul în care a apărut piesa noastră «Cheeky Song» a fost unul extrem de agitat. Am câştigat un premiu la National Music Awards şi am plecat în Filipine, Thailanda, Japonia şi Malaezia. Dar casa de discuri a preluat controlul asupra vieţilor noastre. Nu mai aveam timp pentru nimic altceva şi nu aveam prieteni. Eram singure, chiar dacă eram acolo, pe scenă, şi cântam chiar şi pentru 100.000 de oameni. Am pierdut controlul, aşa că am început să fim obsedate de ceea ce mâncam şi de mersul la sală. Am devenit anorexice“, a spus Gabriela.

Depresia le-a doborât

Gemenele au dezvăluit și cum am ajuns să fie depresive, dar și despre stările de anxietate, care au apărut când lucrau 24 de ore din 24, călătoreau foarte mult şi nu aveau viaţă socială. Mai mult, cele două au ajuns să aibă și datorii după ce firma de impresariat cu care lucrau, Telstar, a dat faliment. „Apoi, firma Telstar a intrat în faliment. Ne datora peste 1 milion de euro. A trebuit, însă, să muncim doi ani doar pentru a plăti datoriile cu care ne-au lăsat. De exemplu, am fost cazate opt luni într-un hotel din Londra, iar facturile nu au fost plătite. Reprezentanţii hotelului au venit la noi, cerând 55.000 de euro. Dar întotdeauna ne-am păstrat zâmbetul pe faţă, indiferent prin ce am trecut, pentru că suntem artiste. Am gustat scena şi ne-a plăcut. Oamenii ne spun că piesa noastră, dar şi coregrafia reprezintă pentru ei o amintire importantă a copilăriei, iar asta nu poate decât să ne bucure. Da, a fost votată cea mai proastă piesă din toate timpurile, dar cred că acesta este doar modul oamenilor de a spune că este, de fapt, cea mai bună piesă din toate timpurile“, a adăugat cântăreaţa.