Dezvăluirile care-l vor enerva pe Gigi Becali! Ce a putut face miliardarul la nunta fiicei sale: S-a aflat totul

16 oct. 2019
Dezvăluirile care-l vor enerva pe Gigi Becali! Ce a putut face miliardarul la nunta fiicei sale: S-a aflat totul

Acestea sunt dezvăluirile care-l vor enerva pe Gigi Becali! S-a întâmplat chiar la nunta anului. Miliardarul a făcut un gest reprobabil chiar la petrecerea de nuntă a fiicei sale. Acum s-a aflat totul.

Gigi Becali s-a dezlănțuit pur și simplu la nunta fiicei sale Teodora. Nu s-a uitat deloc la bani. A aruncat cu bancnote în lăutari și a cheltuit o avere pe tot evenimentul. La final a comis-o extrem de grav. Nici nu s-a gândit că va fi filmat și că se va afla totul.

Pe cine a umilit Gigi Becali

Patronul roș-albaștrilor s-a distrat pe cinste la nunta Teodorei. A aruncat cu bani în lăutari, a dansat în stilul deja clasic, în mijlocul ringului, iar toate privirile au fost ațintite asupra lui. Când a rămas în pană de bani Gigi a trecut la planul B. A desfăcut plicurile în care invitații își lăsasera ”cadoul” și a continuat petrecerea, conform ciao.ro.

La final, a comis o eroare extrem de gravă. Spre dimineață, chiar înainte ca petrecerea să-și aibă ultimul dans, Gigi Becali a comis-o. Deși știa că este filmat și fotografiat, Becali a umilit o femeie în fața tuturor.

La finalul nunții, Becali a strâns toți chelnerii și le-a împărțit câte 200 de euro pentru faptul că au avut grijă ca invitaților să nu le lipsească nimic de pe mese. Toți au primit ”atenția”, mai puțini o femeie. De ce?

Chiar dacă nu se știe exact, se pare că Becali a fost deranjat că aceasta a dat cu aspiratorul în timp ce unii invitați nu plecaseră de la nuntă. Graba femeii l-a enervat pe Becali, iar acesta a decis s-o ”sară” de la plată.

Imediat după ce și-a dat seama că a greșit Becali s-a dus la femeie și a răsplătit-o până la urmă cu aceeași sumă.