Dieta ținută de Andreea Raicu. Cum a reușit să arăte impecabil. Nu refuză nimic când e vorba de mâncare

de:
09 feb. 2021
Dieta ținută de Andreea Raicu. Cum a reușit să arăte impecabil. Nu refuză nimic când e vorba de mâncare
Andreea Raicu

Andreea Raicu are 43 de ani și arată impecabil, însă până să ajungă la silueta dorită, vedeta a dus o luptă grea cu kilogramele în plus. Chiar ea a mărturisit că silueta a devenit o obsesie pentru ea însă acum, aceasta a găsit echilibrul.

Andreea Raicu mărturisea că până să facă călătoria din 2014, în India, slăbitul a deveint o obsesie pentru ea. Vedeta împărtășea totul cu fanii ei, pe blogul personal. Acesta susținea atunci că a apelat la fel de fel de diete, regimuri, iar la un momendat a ajuns chiar la înfometare.

Obsesia Andreei Raicu 

Vedeta nu s-a sfiit să vorbească despre momentele obsesive prin care a trecut. ”Tortura” s-a extins pe ani de zile, iar drumul spre silueta perfectă părea din ce în ce în ce mai dificil, mărturisea Andreea Raicu.

Situația a degenerat atât de rău încât aceasta ajungea să mănânce ciocolată și pe la ore târzii. Nici alte dulciuri nu au scăpat de obsesia Andreei.

”Ani de zile am fost obsedată să fiu slabă, foarte slabă, cea mai slabă. De aceea, eram mereu în căutarea tuturor variantelor care mă puteau duce pe drumul corect, astfel încât să ating greutatea ideala din mintea mea (…) Ani de zile am fost într-un dezechilibru continuu și o frustrare că nu pot mânca ce îmi doresc, până când nu mai puteam și sfârșeam mâncând ciocolată la 2 noaptea.

Și nu doar o bucățică, ci o ciocolată întreagă sau jumătate de borcan de șerbet”, mărturisea vedeta.

Dieta folosită de Andreea Raicu 

După o perioadă lungă de la această obsesie, Andreea și-a găsit echilibrul. Vedeta a ales să aibe un stil de viață sănătos, deci nu se mai înfometează și nu mai face nici excese.

Ea a mărturisit că nu este vorba despre o dietă anume, însă ține cont de anumite lucruri simple precum trei mese principale pe zi și două gustări. Vedeta nu se mai abține de la nimic, însă are grijă să nu facă exces.

De asemenea, ea le-a recomandat persoanelor care se confruntă cu probleme ale greutății să adepte același stil și să se bazeze pe alimente sănătoase. Totuși, nu tot ce este sănătos este și prietenos cu silueta așa că cantitatea este importantă.

”Le spun că în primul rând nu trebuie să se înfometeze, ci să îşi analizeze stilul de viaţă şi să vadă ce pot să îmbunătăţească. Nu am o „reţetă” pentru ei, pot doar le reamintesc nişte lucruri extreme de simple, dar care sunt extrem de importante: să aibă 3 mese principale şi 2 gustări, să nu îşi refuze nimic, dar să mănânce cu cumpătare, să consume alimente cât mai sănătoase şi cât mai puţin prelucrate, să evite conservaţii şi aditivii alimentari, să mănânce cât mai multe fructe şi legume (atenţie însă că şi fructele pot îngrăşa), să facă mult sport, să se odihnească şi să se accepte aşa cum sunt pentru a se putea transforma fizic, dar şi spiritual”, mărturisea Andreea Raicu în urmă cu ceva timp, pentru CSID.

Ce mănâncă vedeta

Vedeta a vorbit și despre meniul său zilnic. Apa este elementul esențial într-o dietă echilibrată. De asemenea, Andreea Raicu a spus că optează pentru porții mici de mâncare, iar zahărul l-a înlocuit cu siropul de agave.

La capitol interdicții, vedeta a ales să nu aibă limite, așa că mănâncă ce vrea, când vrea. De asemenea, ea a mai spus că nu are vicii, se odihnește și totodată, nu uită să facă sport.

”Am învăţat să nu mă gândesc la lucrurile pe care le fac ca să am un regim de viaţă echilibrat ca la nişte reguli sau lucruri impuse, ci ca la ceva care mă face să am o viaţă mai frumoasă şi mai sănătoasă.

Mănânc în fiecare zi fructe şi legume crude, beau cel puţin 2 l de apă în fiecare zi, mănânc porţii mici, am înlocuit zahărul cu siropul de agave sau xylitol, nu am interdicţii culinare (mănânc ce simt că am nevoie, interdicţiile creează frustrări), nu fumez, fac sport, dorm cel puţin 6 ore şi, dincolo de aspectul fizic, încerc să am grijă la fel de mult şi de interior meu”, mai spunea vedeta.