Divorț bombă în showbiz! Țiriac a pus punct. Anunțul momentului

11 oct. 2019
Divorț bombă în showbiz! Țiriac a pus punct. Anunțul momentului

Divorț secret în showbiz! În sfârșit au recunoscut despărțirea, la doi ani după ce s-a produs marea ruptură. Era de așteptat în contextul în care cei doi porumbei nu au mai apărut împreună la evenimente.

Este vorba despre cuplul Ileana Lazariuc și Ion Alexandru Țiriac. Se pare că cei doi nu mai formau un cuplu de acum doi ani, dar au încercat să țină despărțirea secretă pentru a-i proteja pe cei doi copii ai lor, Alexandru (11 ani) și pe Nicholas Noah (10 ani).

Un apropiat a dezvăluit ce se întâmplă, de fapt, între cei doi.

”Ileana și Alexandru nu mai sunt împreună de peste un an. Erau străini unul de celălalt. El avea altă viață, ea era mai mult cu copiii. S-a răcit relația și au decis de comun acord să divorțeze. Nu au spus nimic, pentru că la mijloc sunt bani mulți și acesta a fost pactul: discreție totală, dovadă că doar apropiații știau de aceste lucruri.

Ileana Lazariuc și Ion Țiriac Jr s-au despărțit

Ea nu se poate plânge, are o viață de regină, copiii au de toate. Au locuit o vreme la Monte Carlo, Paris, după care s-au întors în România. De-atunci începuse să se strice treaba. Copiii lor au fost protejați, pentru că au decis să se comporte ok, au evitat discuțiile în contradictoriu. Nimeni nu a fost fericit cu decizia asta, dar așa e viața”, a declarat acesta pentru Click!