Divorțul anului! O cântăreață celebră i-a spus adio soțului după doar trei ani! Anunțul făcut de vedete

13 sept. 2019
Divorțul anului! O cântăreață celebră i-a spus adio soțului după doar trei ani! Anunțul făcut de vedete

Este despărțirea care a uimit o lume întreagă. O celebră cântăreață i-a spus adio soțului ei după doar trei ani de la nuntă. Anunțul făcut de cei doi este unul categoric. Se pare că nu mai există cale de împăcare.

Celebra cântăreață britanică Adele a depus deja actele de divorț. Vedeta se desparte de Simon Konecki în mod oficial. Cei doi nu mai erau împreună încă din primăvară, anunță cei de la BBC. Actele au fost depuse deja la o curte de justiţie din Los Angeles.

Anunțul lui Adele după divorț

Cei doi au și dat o declarație comună presei în care au anunțat că se angajează să-şi crească împreună fiul cu dragoste. Adele l-a născut pe Angelo în 2012, la puțin timp după ce s-a cunoscut cu Konecki, investitor şi fondator al unei organizaţii de caritate. De abia în 2016 Adele și Simon au oficializat relația.
Artista londoneză şi soţul ei s-au despărţit în luna aprilie, când făceau acelaşi anunţ referitor la copilul lor şi un apel pentru respectarea intimităţii. Cei doi au specificat că nu vor exista alte comentarii pe această temă.

Adele, o carieră fabuloasă

Cântăreața născută pe 5 mai 1988, în Marea Britanie, are o carieră fabuloasă. Nu este doar interpretă ci şi compozitoare. În 2008, a lansat primul album de studio, „19”, care a fost vândut în peste 6 milioane de copii. În 2009, a câştigat două premii Grammy şi a fost supranumită de presa britanică „Noua Amy Winehouse”.

În 2011, a lansat al doilea album de studio, „21”, care, datorită unor piese precum „Rolling in the Deep”, „Someone Like You” şi „Set Fire to the Rain”, a avut un succes fenomenal şi a fost vândut în peste 29 milioane de copii pe plan mondial. Acel album i-a adus artistei britanice şase premii Grammy în 2012. În acelaşi an, a înregistrat piesa „Skyfall”, tema muzicală a filmului onomim din seria „James Bond”, pentru care a fost premiată cu un Glob de Aur şi un premiu Oscar.

Al treilea album de studio al cântăreţei Adele, „25”, a debutat pe primul loc în topul Billboard 200, pe 20 noiembrie 2015. „Hello”, „When We Were Young” şi „All I ask” sunt single-uri extrase de pe acest album. Acest disc a fost cel mai bine vândut album al anului 2015.

Konecki, în vârstă de 45 de ani, a renunţat la slujba pe care o avea la Lehman Brothers în 2005 şi a pus bazele companiei Life Water.