Divorțul momentului în showbiz: „Nu vrea să mai pună piciorul în casa lui”

09 oct. 2019
Divorțul momentului în showbiz: „Nu vrea să mai pună piciorul în casa lui”

Divorțul momentului în showbiz! După șase luni de căsnicie, se pare că au apărut probleme serioase în paradis. Un apropiat al cuplului clarifică întreaga situație.

Ioana Simion și Ilie Năstase ar fi avut probleme, iar bruneta ar locui separat. Care este motivul? Un apropiat al cuplului clarifică lucrurile.

Nu ar fi vorba despre un divorț, chiar dimpotrivă. Bruneta nu a dorit să locuiască în casa în care au locuit toate fostele tenismenului.

Ilie și Ioana ar fi foarte bine și el ar urma să se mute definitiv cu ea.

„Înainte de a se căsători civil în aprilie, Ioana i-a propus lui Ilie să locuiască într-o altă casă. Nu se simţea deloc bine în casa din Primăverii. Deşi e o casă superbă, mobilată foarte frumos, din păcate ea nu îşi găsea locul acolo. Ilie a fost de acord, doar că pe parcurs el nu a mai vrut, a uitat de această discuţie a lor, iar Ioana a decis că e mai bine să plece din casa respectivă.

Ea şi-a închiriat un apartament şi stă acolo de fiecare dată când vin în Bucureşti. Ilie vine şi el acolo, petrec timpul împreună şi probabil va merge să locuiască în permanenţă cu ea. Cert este că Ioana nu vrea să mai pună piciorul în casa respectivă. Are motivele ei”, a declarat pentru Click!

Ioana a declarat că între ea și Ilie totul este ok, iar viața sa intimă o privește doar pe ea.

„Eu am schimbat puţin planurile. Nu vreau să ştie nimeni când va avea loc. Îmi place să mă bucur de intimitate. Dacă vreodată va avea loc voi fi doar eu şi el şi apropiaţii. (…) Dacă faci un lucru trebuie să te gândeşti foarte bine şi să calculezi orice pas. Eu am încercat să fiu cât mai discretă. Viaţa mea intimă că priveşte doar pe mine şi atât”, a declarat Ioana Simion