Divorțul momentului în showbiz! Și-au spus adio după șase ani. Nu s-ar fi gândit nimeni

22 aug. 2019
Divorțul momentului în showbiz! Și-au spus adio după șase ani. Nu s-ar fi gândit nimeni

Despărțire fulgerătoare în showbiz. Doi mari actori și-au spus adio din cauza infidelității. Nimeni nu s-ar fi gândit la o aseamenea decizie.

Este vorba despre actorii americani Katie Holmes și Jamie Foxx. Cei doi erau împreună de șase ani. Jamie Foxx a fost fotografiat la o petrecere, în Los Angeles, în compania cântăreței Sela Vave. Acesta ar fi înşela-o pe Katie Holmes, scrie presa din america.

Potrivit presei din Statele Unite, actriţa americană le-ar fi mărturisit unor prietene că s-a despărțit de soțul său de câteva luni. Reporterii de la Pagesix.com au obținut confirmarea unei persoane din anturajul actriţei Katie Holmes. Actorii s-ar fi despărţit în luna mai.

Katie Holmes a fost soția celebrului actor Tom Cruise.

Katie Holmes şi Jamie Foxx au format un cuplu din anul 2013, după ce Katie Holmes a divorţat de Tom Cruise.

Inițial, cei doi au avut o relație discretă. Katie Holmes şi Jamie Foxx au apărut pentru prima dată împreună în public la o petrecere organizată de Clive Davis înainte de gala premiilor Grammy din 2018. Cei doi au apărut împreună pe covorul roşu în luna mai din acest an, la Met Gala.

Katie Holmes a fost căsătorită timp de șase ani cu actorul Tom Cruise. Aceștia au împreună o fiică, Suri, în vârstă de 13 ani. De asemenea, Jamie Foxx are două fiice – Corinne, născută în 1994, şi Anelise, născută în 2009.