Doamne ferește! Cum arată Daniela Crudu după ultima operație estetică! Nici nu mai seamănă cu ea

de:
02 oct. 2020
Doamne ferește! Cum arată Daniela Crudu după ultima operație estetică! Nici nu mai seamănă cu ea

Daniela Crudu i-a șocat pe toți cu ultima ei apariție. Diva a ales să apeleze din nou la operațiile estetice, iar de această dată, schimbarea este una extrem de vizibilă.

Cruduța este extrem de cunoscută pentru modificările corporale pe care și le-a făcut. Bruneta este adepta operațiilor estetice și întotdeauna vine cu o nouă idee.

De această dată Daniela Crudu și-a șocat toți fanii după ce a decis să mai apeleze la o intervenție estetică: și-a mai pus puțin acid hialuronic în buze.

De asemenea, de-a lungul timpului, bruneta nu s-a oprit până nu a obținut rezultatul dorit și a apelat întotdeauna la cei mai buni medici pentru cele mai reușite operații estetice.

Acest subiect nu este unul taboo pentru ea, astfel că, aceasta a împărășit schimbarea cu toți fanii ei, postând o imagine pe contul personal de socializare.

Ce spune Cruduța despre operațiile estetice

Daniela Crudu nu se ascunde și susține că nu a apelat în exces la operațiile estetice.

”Nu mi-am făcut aşa multe operaţii, cum se scrie peste tot. Mai contează şi… de exemplu, dacă îţi schimbi forma sprâncenelor, dacă te machiezi în alt fel de cum ai obişnuit oamenii. Înainte mă machiam, îmi făceam ochii aşa ascuţiţi, dar eu nu am ochii ascuţiţi, îi am rotunzi şi am zis să merg pe forma mea.

Sprâncenele nu le mai fac aşa arcuite, le fac normal pe rotund mai groase. «Domne, că şi-a schimbat complet înfaţişarea».

Da, că mi-am operat nasul. Asta, da. Este… să zic aşa se vede. A şi că am pus faţetele. Faţele, nasul şi acidul hialuronic în buze. Şi alte operaţii la sâni, au toate fetele”, spune bruneta.