Doi actori celebri din România surprinși sărutându-se pe stradă! Și-au înșelat soții în văzul tuturor?

17 aug. 2019
Doi actori celebri din România surprinși sărutându-se pe stradă! Și-au înșelat soții în văzul tuturor?

Pozau în familia perfectă și nimeni nu ar fi bănuit vreodată că între cei doi există neînțelegeri. Actorii Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat, nu fără scandal, deși au dorit să fie cât mai discreți. Mulți s-au întrebat de ce au ajuns în acest punct, iar acum au aflat și răspunsul.

Paparazzi Spynews l-au surprins pe actor sărutând o altă femeie în plină stradă. Și nu era cineva pe care s-o fi cunoscut acum recent, ci o colegă pe care o știe de foarte mulți ani. Adriana Titieni era căsătorită cu celebrul actor Adrian Titieni, care a fost chiar și rector la UNATC.

Se pare că și aceasta s-ar fi despărțit de soț pentru că pe facebook apare acum cu numele ei de fată, Adriana Irimescu.

Mulți se întreabă acum dacă Alexandru Papadopol și fosta lui colegă de scenă nu aveau deja o relație de mult timp și de aceea au și decis să divorțeze de partenerii lor de viață. Ambii au copii, iar Adriana declara în urmă cu ceva timp că doar moartea ar putea să o deparată de Adrian Titieni.

Ioana Ginghină a aflat de pe internet despre aventura fostului soț sau cel puțin așa a dorit să lase de înțeles. Reacția ei a fost cea de mamă foarte devotată și le-a replicat celor care o întrebau ce părere are de ceea ce se întâmplă între Alexandru Papadopol și Adriana Titieni, că acum importantă este Ruxi, fetița ei.

Adrian și Adriena Titieni erau căsătoriți de 20 de ani și au împreună doi copii, o fată, care este studentă la medicină și un băiat, care dorește să ajungă scenarist.

Sursa foto: Spynews