Două noi divorțuri bombă în showbiz! Păreau cupluri perfecte! De ce au ales să se despartă

17 aug. 2019
Două noi divorțuri bombă în showbiz! Păreau cupluri perfecte! De ce au ales să se despartă

Vara aceasta vine cu despărțiri surprinzătoare. Două cupluri care păreau să se înțeleagă de minune au ales să pună capăt casniciei lor, deși aveau împreună și copii. Cântăreața Claudia Pătrășcanu a anunțat că divorțează de Gabi Bădălău, fiul senatorului Niculae Bădălău, pentru că a înșelat-o și a abuzat-o emoțional.

„După atata umilința,abuz emoțional,infidelități,lipsa de lângă cei mai minunati copii,jigniri,minciuni…… Renunț!Renunt la viața falsa și trista pe care am îndurat o intr un an,cât intr o suta! ! Vreau sa lupt,dar nu sunt singura ci cu Dumnezeu……. lupt pentru ce i mai curați și sinceri oameni din viața mea(copiii mei)! Veți creste cu iubire și liniște…… restul nu contează! Atata timp cât Dzeu ne da sănătate,le putem face pe toate! M ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “soțul”……. și a vândut sufletul pentru nimic și nu i a pasat de nimeni și nimic,doar de cruzime! Noapte binecuvântata tuturor!”, a scris Claudia pe contul ei de facebook.

În replică, fostul soț, cu care a fost căsătorită doar trei ani de zile a scris pe Instagram: „Cel mai josnic este acel om care în momentul în care se supără pe tine, neagă faptele tale bune, îţi dezvăluie secretele, te vorbeşte de rău, uită tot ce ai făcut pentru el şi te descrie altora într-un mod lipsit de bun simţ”.

Cei doi au împreună doi băieței, pe Gabriel și Nicolas.

Și Amna a divorțat de soț

Divorțul cântăreței Amna a luat prin surprindere pe toată lumea pentru că cei doi soți păreau foarte apropiați și dedicați fiului lor, David. Apropiații lor au dezvăluit pentru CanCan că deși au încercat să-și salveze căsnicia, au ajuns la concluzia că le este mai bine pe drumuri separate. Au divorțat la notar și au ales custodie comună pentru fiul lor, care nu simte separarea celor doi.

Mai mult decât atât, Amna și soțul au trecut pe numele copilului un imobil, de care se vor ocupa când acesta va împlini 18 ani.

„Amna a vrut un divorț discret, nu a vrut să facă un subiect de presă din asta. Este o artistă, își dorește că lumea să o cunoască pentru muzica ei, nu pentru că are probleme în căsnicie sau în viața personală… Tot ce a făcut, a făcut în primul rând pentru copilul ei. Cristi și Amna au custodie comună, nu au program de vizite, nici nu au vrut să audă de așa ceva. Atunci când el vrea să vină să își vadă copilul o face fără nicio problemă. Ei doi se respectă foarte mult și țin cont de ce spune celălalt”, a povestit o sursă pentru CanCan.
Amna a scos și o piesă care prefața ceea ce urma să se întâmple între ea și partenerul ei de viață.

„Cât m-ai iubit de mult și ai vrut să fii cu mine
La bine și la rău ne-am jurat să fim, știi bine
Și uite unde ajungi când ai orgoliul mai presus de orice
Se rupe ceva și nu mai poți lipi bucăți de suflete…”