Drama prin care a trecut Nick de la N&D! Fostul partener al Deliei, mărturisiri cumplite

03 nov. 2019
Drama prin care a trecut Nick de la N&D! Fostul partener al Deliei, mărturisiri cumplite

Nick, fostul component al trupei N&D, a trecut printr-o adevărată dramă. Fostul partener al Demiei Matache a făcut mărturisiri complete. Acesta a trecut prin clipe groaznice.

Nick, jumătatea Deliei Matache din trupa N&D, și-a pierdut din strălucirea pe care o avea în anii 2000. Cei doi au avut un succes răsunător împreună, dar după ce s-au despărțit, doar Delia a rămas în topuri. Mai mult, Nick a dispărut aproape complet din lumina reflectoarelor.

Dieta care îi putea fi fatală

Delia Matache are un succes fulminant și în cariera solo, fiind printre cele mai apreciate și bine plătite cântărețe din România. Nick însă nu a mai apărut în fața camerelor de filmat. Singurile apariții au mai fost doar la anumite evenimente la care era invitat să cânte alături de Delia hit-urile trupei consacrate din care au făcut parte cei doi. Deoarece a trecut printr-o perioadă dificilă, Nick, pe numele său real, Nicolae Marin, a cântărit peste 100 de kilograme, însă a reușit rapid să-și revină.

Atunci când a realizat că totuși crește în greutate mult, Nick a luat o decizie drastică. A început o dietă foarte strictă. Această dietă îi putea fi însă fatală. Nick a trecut prin clipe cumplite. Chiar el a făcut dezvăluiri cumplite.

„Am slăbit sub limita acceptabilă, cu regim disociat și mișcare fizică. Ajunsesem într-un punct în care nu-mi mai puteam controla corpul, tremuram, amețeam, eram mereu obosit, nu mai eram eu. Apropiații au crezut că-s bolnav, am auzit asta de-atâtea ori, încât m-am speriat și am încetat regimul. Sunt în continuare atent la ce mănânc, însă nu mai vreau să slăbesc, ca să n-am probleme de sănătate”, a explicat Nick, conform Libertatea.