Drama prin care trece Mario Iorgulescu! Ce probleme are fiul șefului LPF: Este foarte grav

23 sept. 2019
Drama prin care trece Mario Iorgulescu! Ce probleme are fiul șefului LPF: Este foarte grav

Probleme mari pentru fiul șefului LPF, Gino Iorgulescu. Mario a comis un accident de circulație în urmă cu ouă săptămâni în urma căruia un tânăr a murit. Veștile din spital nu sunt prea bune. Mario trece printr-o adevărată dramă.

Internat în spitalul Elias imediat după accient, Mario sa zbătut între viață și moarte în primele zile. Nici acum nu e foarte bine. Cu toate că a depășit momentele critice și şi-ar fi mişcat mâna şi ar fi reuşit chiar să comunice cu familia sa, Mario este, în continuare, în stare gravă.

Nu ar mai fi în comă indusă

Se pare că Mario nu mai este în comă indusă. Este conștient, dar are pierderi de memorie. Tatăl lui s-a apropiat de el și l-a întrebat dacă îl recunoaște. Mario a făcut semn că nu. Atunci, Gino Iorgulescu a început să plângă, conform cancan.ro.

Gino Iorgulescu vrea mai întâi ca fiul său să se întâlnească cu un psiholog şi abia apoi să fie informat de ceea ce s-a întâmplat în urma accidentului. Medicii și familia lui Mario Iorgulescu ar fi încercat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, să-l transfere pe tânăr de la Spitalul Elias la o clinică din Italia, transferul nereușind din cauza unei defecțiuni tehnice a aeronavei. Ar exista însă recomandarea din partea medicilor ca fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal să fie transferat pentru îngrijiri de specialitate la clinica din Italia.

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, care se deplasa, în urmă cu două săptămâni, cu un autoturism marca Aston Martin pe Șoseaua Chitilei, dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc. Din primele analize, Mario era și băut, dar și sub influența drogurilor.