Drama teribilă a Andreei Marin! A trecut prin șocul vieții. Imaginea care nu o va uita niciodată

22 apr. 2020
Drama teribilă a Andreei Marin! A trecut prin șocul vieții. Imaginea care nu o va uita niciodată

Andreea Marin este una dintre cele mai bine cotate și invidiate vedete din România. În spatele acestui succes stă însă o dramă teribilă. Zâna Surprizelor a ținut totul în tăcere pentru mult timp.

Drama teribilă a Andreei Marin!

Andreea Marin are o poveste de viață incredibilă. Dincolo de acest succes pe care îl are de ani de zile se ascunde ultă suferință. Este imaginea care o va urmări toată viața.

Andreea Marin a postat pe o rețea de socializare o imagine cu părinții ei și un text emoționant. Mama Andreei Marin, pe nume Violeta, era de o frumusețe răpitoare. Din păcate, de mama ei se leagă cele mai crunte amintiri ale Zânei.

”Pentru mine, Martie are chipul părinților mei. Ziua mamei, apropiata de ziua de naștere a tatălui meu, motiv de fericire deplina în copilăria mea.

Violetele au ramas florile noastre, purtam numele lor din mama-n fiica in familia noastră: Violeta – mama, Andreea Violeta – eu, Ana Violeta – fiica mea. Martie e emoție, dor, nostalgie, sentiment pur pentru inima mea… La mulți ani, femei dragi, oriunde v-ați afla! ❤”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

Andreea Marin și-a pierdut mama când avea 9 ani. Aceasta a murit în anul 1984, la vârsta de 35 de ani. Ea și sora vedetei, Cristina, care avea 4 ani, se aflau în mașina condusă de tatăl ei, care pe atunci avea 38 de ani.

O altă mașină a scăpat de sub control și a intrat în mașina familiei Marin. De atunci, Dan a devenit și mamă și tată pentru cele două fiice ale sale. Andreea Marin și-a pierdut și tatăl, în urmă cu patru ani.

Andreea Marin a povestit scena morții mamei sale. Un autobuz i-a luat în plin, iar rănile cauzate de impact i-au fost fatale mamei sale. Aceasta s-a stins chiar în braţele Andreei Marin, în drum spre spital.

„S-a stins în braţele mele până să ajungem la spital. Atunci am înţeles că trebuie să fiu mamă pentru sora mea. Asta m-a ajutat de atunci încoace să construiesc, să nu ascult vorbele din jur”, a povestit Andreea Marin.

Acel eveniment a ajutat-o să înveţe să fie stăpână pe propria viaţă și să ajungă să trăiască frumos. ”Scopul meu este să îmbătrânesc frumos. Asta vreau de la viaţă: să îmbătrânesc frumos,” a mai completat Andreea Marin.