E OFICIAL! Bianca Drăgușanu îmbracă din nou rochia de mireasă! Cine i-a furat inima

11 sept. 2019
E OFICIAL! Bianca Drăgușanu îmbracă din nou rochia de mireasă! Cine i-a furat inima

Vestea anului în lumea mondenă. Vedeta TV, Bianca Drăgușanu, îmbracă din nou rochia de mireasă. S-a aflat și cine este bărbatul care i-a furat inima blondei.

Este oficial! Bianca Drăgușanu va păși, peste câteva zile, din nou în fața altarului. Fosta prezentatoare TV a ales data nunții. Pregătirile au fost făcute deja pentru fericitul eveniment. Surse din anturajul cuplului au dezvăluit ziua în care are loc cununia religioasă, dar și locul în care mirii vor sărbători alături de nuntași.

Cu cine se mărită Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu se mărită cu un excentric afacerist din Mediaș și în fața lui Dumnezeu. Cei doi parteneri își vor jura iubire, respect și loialitate în casa Domnului duminică, 22 septembrie. Apoi, ei și invitații lor vor incinde ringul de dans într-un palat aflat la marginea Bucureștiului. Despre rochia de mireasă a vederei nu se știe nimic, însă, cu siguranță va fi una spectaculoasă, așa cum ne-a obișnuit să apară la diferite evenimente din viața sa.

“Din câte știm noi, cei doi vor merge la biserică pe 22 septembrie, apoi, petrecerea se va ține la un palat select de lângă București! Dacă nu se mai întâmplă ceva între ei până atunci, și totul va merge șnur, iar zvonurile sunt reale, vom asista la cea mai importantă petrecere a anului”, au declarat persoane din lumea mondenă, conform wowbiz.ro.

Bianca Drăgușanu nu e la prima căsătorie

Vedeta născută pe 6 martie 1982 în Hunedoara nu este la prima căsătorie. Până să se iubească cu Alex Bodi, Bianca a fost căsătorită și cu Victor Slav. Totul s-a întâplat pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.
Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

Afacerile Biancăi Drăgușanu

După ce a renunțat la televiziune, Bianca Drăgușanu s-a lansat în afaceri. Blonda are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.