Este oficial! Cine o înlocuiește pe Anamaria Prodan la Pro Tv. Este o fostă vedetă Antena 1

10 oct. 2019
Este oficial! Cine o înlocuiește pe Anamaria Prodan la Pro Tv. Este o fostă vedetă Antena 1

Anamaria Prodan a anunțat în direct la Pro Tv, la emisiunea lui Cătălin Măruță că este obligată să-și dea demisia de la Pro Tv pentru că nu mai are timp să se ocupe de proiect. Vestea a căzut ca un trăznet peste fanii, care o apreciau pentru prestațiile sale de la Gospodar fără pereche, reality show, care a fost lider de audiență.

Așadar sezonul trei vine cu o nouă prezentatoare, o fostă vedetă de la Antena 1: Geanina Ilieș, care a fost concurentă și în Ferma, un alt reality show de mare succes, marca Pro Tv. S-a zvonit că Mihaela Rădulescu va fi cea care va prelua frâiele emisiunii, dar iată că nu a fost așa până la urmă.

„Sunt extrem de bucuroasă să fiu parte din acest proiect! Preiau ștafeta de la Anamaria, care a fost absolut minunată la cârma emisiunii, și îmi doresc să ducem mai departe emisiunea: gospodarii sunt senzaționali, iar noul sezon vine cu un suflu complet nou. Sunt foarte entuziasmată și de-abia aștept să începem filmările! Fiecare dintre ei are ceva special, un șarm aparte și cu o serie de preferințe și așteptări pentru femeile visurilor lui pe care trebuie să le respectăm neapărat! Voi, cele care citiți mesajul meu, ar trebui să intrați chiar acum să vă înscrieți, pentru că altfel veți regreta că v-au scăpat băieții ăștia minunați! Harnici sunt, frumoși sunt, pe picioarele lor sunt, mai lipsește doar să-și condimenteze viețile cu iubire! În viață, importantă este liniștea sufletească și inspirația pe care ne-o dă cel de lângă noi. Abia aștept să fiu alături de ei și sper să îi ajut să-și găsească sufletul pereche”, a declarat Geanina Ilieș.

Ce spune Anamaria Prodan

Anamaria Prodan Reghecampf a anunțat că renunță pentru o perioadă la televiziune, pentru a se putea dedica familiei sale, probabil și în contextul zvonurilor despre divorțul său. “Nu mai am timp! Am fost în America, iar Sarah mi-a plâns în brațe ca atunci când era mică, pentru că urmează cel mai important meci pentru ea și eu nu o să pot fi acolo. Bebe, și el, îmi spune că nu o să fiu lângă el când o să candideze la președinția școlii, Rebecca îmi reproșează și ea că de jumătate de an nu am mai fost la ea… Intru și în perioada de transfer, iar asta ar însemna să nu-i mai văd pe ai mei. Nu-mi ajung 24 de ore! Gospodarii sunt minunați, sezonul ăsta o să fie fabulos!”, a spus aceasta.

Fetele interesate de gospodarii fără pereche se pot înscrie în continuare pe gospodarfarapereche.protv.ro sau la numărul de telefon 0728.188.511.