Este oficial! Cine va fi noul prezentator de la Survivor România! Când începe show-ul pe Kanal D

06 ian. 2021
Este oficial! Cine va fi noul prezentator de la Survivor România! Când începe show-ul pe Kanal D
Costi Ioniță, concurent la Survivor România în echipa Faimoșilor

„Survivor România”, competiția care forțează toate limitele și provoacă la maximum, se pregătește să arunce în „ringul” junglei dominicane concurenți redutabili și să le ofere celor din față micilor ecrane cel mai intens show al anului 2021!

Cel de-al doilea sezon „Survivor România” începe sâmbătă această, 9 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D. Show-ul va fi difuzat cinci zile pe săptămâna după cum urmează: în fiecare miercuri și joi, de la 22:30, și de vineri până duminică, de la 20:00.

Evoluția concurenților de-a lungul desfășurării competiției va fi observată cu atenție și expusă publicului, chiar de pe trasee, de Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon „Survivor România”.

Carismatic, personalitate energică, cu experiență de 12 ani în media, Daniel Pavel a avut un parcurs uluitor profesional, trecând de la o carieră promițătoare de ofițer în marina comercială la cea de om de radio și TV. Rigoarea, curajul la nivel decizional și înțelegerea mecanismelor economice și sociale s-au transferat fericit în profesia de om de media, domeniu în care succesul nu a întârziat să apară.

Cine este Daniel Pavel, noul prezentator de la Survivor România

Daniel Pavel a fost prezentor al emisiunii „Business On Air”, la Radio France Internațional, program ce a fost și premiat de CNA în 2015, și a făcut parte din echipa postului TV Antena 3 că prezentator al unei emisiuni săptămânale de infotainment. Daniel Pavel a fost redactor șef al Penny FM, un proiect de succes pe piață din România. A plecat în Republica Dominicană chiar din inima Austriei, Viena, acolo unde locuia de ceva vreme, iar perspectiva implicării într-un show de o asemenea anvergură îi oferă un orizont suprinzător pentru 2021.

„Pentru mine, reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc. Și mă refer la noroc așa cum îl vedeau anticii, adică acel noroc care îi favorizează, exclusiv, pe cei puternici și curajoși. Telespectatorii vor avea ocazia să vadă în sezonul al doilea, așa cum s-au obișnuit, oameni cu o ambiție și o determinare ieșite din comun. E un privilegiu pentru mine să fiu alături de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe”, a declarat Daniel Pavel.

Daniel Pavel este noul prezentator de la Survivor România

Prezentatorul celui de-al doilea sezon „Survivor România” este pasionat de sport, a practicat înot (la nivel de performanță, la finalul anilor ’80), judo, polo, scrima, arte marțiale.

În prezent, se pregătește intens pentru postura de prezentator al unei competiții care îl va solicită și din punct de vedere fizic, în mare măsură. Comentariul sportiv, pe marginea spectaculoaselor trasee din Dominicană, va fi realizat „în viteză”, la propriu, Daniel Pavel urmând să parcurgă distanțele în același timp cu concurenții.

„Am noroc să am în familie antrenorul perfect, pe fratele meu, care este instructor de fitness. El se află în România, așa că ne-am adaptat la această situație și am primit setul de antrenament prin skype. Că fost înotător de performanță, o vreme am folosit facilitățile oferite de bazinele publice din Viena. Fiind însă un an atipic, din cauza pandemiei, mare parte din bazine au fost închise, așa că acum am găsit un refugiu în jocuri periodice cu mingea de fotbal și baschet”, a povestit Daniel Pavel.

Cine sunt concurenții de la Survivor România

Primul sezon „Survivor România”, filmat tot în Republica Dominicană, a înregistrat un succes uriaș și și-a inspirat milioanele de fani prin valori precum dorința de depășire a limitelor, camaraderia, onestitatea, fairplay-ul.

Reamintim concurenții care se vor lupta pentru trofeul celui de-al doilea sezon „Survivor România”. O schimbarea a avut loc în echipa Faimosilor și în cea a Războinicilor. Din motive medicale, Ana Porgras a fost înlocuită de Elena Marin (dansatoare, coregraf și fosta gimnastă), la Faimoși, și, în echipa Războinicilor, Szidonia Szasz a fost înlocuită cu Melina Dumitru (cântăreața).

Așadar, echipa Faimosilor este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culita Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc.

Lor li se vor opune în competiție războinicii Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Cămară.

Nu pierdeți, din 9 ianuarie, de la ora 20:00, cel de-al doilea sezon „Survivor România”!