Este oficial! O mare vedetă din România a semnat actele de divorț. Și-au spus adio după 13 ani

19 oct. 2019
Este oficial! O mare vedetă din România a semnat actele de divorț. Și-au spus adio după 13 ani

Este oficial. O vedetă din România a semnat astăzi actele de divorț. Și-au spus adio după o relație de 13 ani. Ruptura a venit după ce ea a plecat de acasă.

Este vorba despre Mihai Mitoșeru. De vină ar fi criza femeii de 32 de ani, spune prezentatorul. Cei doi au divorțat, vineri, la notar. În continuare, vedeta se simte foarte dărâmat de situație.

”Vă dați seama cum mă simt. Dacă am plâns la nuntă, vă dați seama ce simt acum… E nasol”, – a declarat Mihai Mitoșeru pentru wowbizz.ro.

Mitoșeru a făcut anunțul, în urmă cu ceva timp, pe contul său de Facebook.

”Am avut bunul simt sa ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp si nu mai pot sa fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am hotărât ca săptămâna viitoare sa mergem la notar și sa divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase in criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei! Știu ca ne iubim (e greu sa treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Ii mulțumesc pt toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreuna (și au fost multe in 13 ani!) și vreau sa fie fericita toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pt mine! ?”,  a scris Mihai Mitoșeru, pe Facebook.

Mihai își dorea foarte mult copii!

”Normal că vrem copii. O să îi și facem, asta e sigur. Dar, cel puțin anul acesta, Noemi nu va deveni mamă, asta e sigur. Nu are voie. Nu are voie să rămână însărcinată încă câteva luni bune. Adică, medicii au fost categorici în această direcție. Noemi și-a făcut implanturi cu silicon, anul trecut, și după o asemenea operație este recomandat ca măcat câteva luni să fie ”cuminte”. Așa că, cel puțin până în vară, nu va rămâne însărcinată, deci, anul acesta nu vom deveni părinți. Probabil vom avea bucuria la anul.”, declara Mihai Mitoșeru.