Este superbă! Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Ion Țiriac

09 sept. 2019
Este superbă! Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Ion Țiriac
Ion Țiriac

Are un tată miliardar, este superbă și foarte inteligentă. Ioana, fiica lui Ion Țiriac, este foarte discretă cu viața ei personală, la fel ca tatăl său. Cel mai bogat om din România și-a ținut viața personală departe de ochii presei.

Ion Țiriac are trei copii, doi băieți, pe nume Ion Alexandru și Karim și o fată. Ioana este fiica unei jurnaliste din Egipt. Sophia Ayad și miliardarul au avut o relație din care au rezultat doi copii, Ioana și Karim. Ion Alexandru este fiul lui Țiriac împreună cu manechinul american Mikette von Issenberg.

Imagini pentru ion tiriac fiica

A copilărit la Monte Carlo, iar apoi, tatăl său a adus-o în România pentru a urma liceul. Are 21 de ani și este interesată de modă. Ioana pozează pentru magazinul de haine al mamei sale.

Anul trecut, aceasta s-a ocupat de organizarea unui eveniment caritabil. Este vorba despre Bucharest Charity Fashion Show, care a vut loc la Stejarii Country Club.

Imagini pentru ion tiriac fiica

Pe contul de Instagram, Ioana face furori. Pentru că a moștenit frumusețea mamei sale, fiica miliardarului pozează ca o adevărată divă. Ioana merge doar în locuri selecte și vacanțe exotice.