Exatlon revine la Kanal D! Cosmin Cernat nu mai prezintă emisiunea. Cine l-a înlocuit și ce legătură are cu show-ul Survivor

19 ian. 2020
Exatlon revine la Kanal D! Cosmin Cernat nu mai prezintă emisiunea. Cine l-a înlocuit și ce legătură are cu show-ul Survivor

Prima ediție a Exatlon România a fost un succes neașteptat. Vladimir Drăghia din echipa Faimoșilor a câștigat marele premiu și l-a donat către fundația MagiCamp. În termeni financiar, cea de-a doua ediție a fost și mai profitabilă pentru post, dar s-a terminat cu un scandal monstru. Alin Andronic, marele favorit și cel care merita să câștige, a pierdut fără să i se acorde vreo șansă în fața colegei Beatrice.

Fanii au fost revoltați și au curs mii de reproșuri la adresa Kanal D, astfel că ediția cu numărul 3 a fost una mult mai fadă. Mulți s-au întrebat, însă când revine un Exatlon 4 și dacă mai revine. Așa a apărut Survivor România, care pare tras la indigo cu Exatlon, doar că se numește altfel.

Prezentator nu mai este Cosmin Cernat, cel care s-a descurcat de minune pe postul său, ci Dan Cruceru, care pare în afara perisajului în care a fost integrat. În rest, sunt două echipe, Faimoșii vs Războinici care duc același tip de dueluri ca la Exatlon pentru diverse avantaje.

Cum a fost prima emisiune Survivor România

Competiția „Survivor România” a început sâmbătă seara, iar concurenții au avut parte de prima confruntare pe traseul sportiv.
Aproape două milioane de români (1.823.000) urmăreau aseară imaginile pline de dramatism din Republica Dominicană, în minutul de aur, înregistrat la 21:52, conform cifrelor furnizate de Kantar Media România.

1.578.000 de telespectatori din întreagă țară au urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării, reality-ul în intervalul difuzării emisiunii, 20:00-22:25. Emisiunea a poziționat stația pe locul 2 la nivelul publicului Național, cu 9,0% Rating și 18,5% cota de piață, la foarte mică distanță de primul clasat, și pe aceeași poziție, la orașe, cu 6,5% Rating și 14,0% cota de piață, în intervalul mai sus menționat.

Telespectatorii au avut ocazia să îi cunoască pe toți cei 20 de concurenți care vor avea de parcurs o perioada extrem de dificilă de adaptare, fie că fac parte din echipa Faimosilor, fie din cea a Războinicilor. Contactul cu traseul a fost dureros pentru unii dintre ei, au avut loc și primele accidentări, dar și primele tensiuni între echipe. S-au legat alianțe și au început să se impună liderii grupurilor.

Scorul de 10 la 2 le-a adus Războinicilor două recompense importante: „focul” și „acoperișul”, un premiu ce urmă să le fie de mare ajutor în condițiile în care începuse o ploaie torențială. Faimoșii au fost nevoiți să înceapă improvizarea unui acoperiș susținut de câteva barne, dar senzația de foame începuse deja să le creeze probleme.

Ce soluții vor găsi, cum se vor adapta Faimoșii și Războinicii mai departe, în condițiile dificile din junglă, lipsiți de hrană și confortul cu care erau obișnuiți, vor putea afla telespectatorii urmărind și duminica seara, de la ora 20:00, un reality sută la sută autentic, „Survivor România”. Emisiunea va fi difuzată de sâmbătă până marți, de la ora 20:00, la Kanal D.