Fără precedent! Cine este manelistul care are acum 4 melodii în Top 5 trending Youtube? Nu este Jador sau Dani Mocanu. Surpriza este uriașă

16 dec. 2020
Fără precedent! Cine este manelistul care are acum 4 melodii în Top 5 trending Youtube? Nu este Jador sau Dani Mocanu. Surpriza este uriașă

Cine ascultă muzică pe Youtube-ul românesc și ce știri aleg românii să citească sunt două întrebări la care probabil nu toată lumea dorește să afle răspunsul. Totuși, acum în trending Youtube se înregistrează o premieră istorică, care trebuia totuși menționată.

Dintre toate melodiile din lume, românii au ales în această perioadă să asculte pe repeat, așa cum ne-au obișnuit, manele. Pe prima poziție se situează din nou Dani Mocanu, acuzat de proxenetism și care nu are mai mult de nouă clase, fapt recunoscut chiar de el.

Pe locurile 2, 3, 4 și 5 sunt piese ale lui…. Tzanca Uraganu. Da, ați auzit bine. Manelistul acuzat că și-a bătut și fosta și actuala soție se află în trending pe Youtube și nu oricum… domină trending-ul.

Singurul manelist cu studii înalte

În top 10 se mai află și Jador, unul dintre maneliștii care a învățat și ceva carte. Acesta este absolvent al Academiei de Studii Economice, Facultatea de Relații Economice Internaționale.

Când vă mai întrebați de ce peste 50% dintre adolescenți sunt considerați analfabeți funcțional este suficient să vă uitați în trending Youtube ca să aflați răspunsurile.

Este totuși trist că gigantul Google promovează doar acest tip de muzică și informații, care nu pot ajuta la dezvoltarea niciunui popor, ci dimpotrivă. Cum de ajung în trending doar manele rămâne totuși un mister greu de elucidat.

Ultima melodie non-manea, care a ajuns pe locul 2 în trending Youtube a fost cea interpretată de Delia și Smiley, care a și fost intens promovată. Dar degeaba, tot nu au reușit să spargă supremația manelelor care nu spun nimic. Există și piese din acest gen muzical care sună melodios, doar că ele ajung mai rar pe locurile fruntașe.