Fără precedent. O vedetă Kanal D își amenință fanii: Îi va da în judecată și le va lua banii dacă o mai critică

19 feb. 2020
Fără precedent. O vedetă Kanal D își amenință fanii: Îi va da în judecată și le va lua banii dacă o mai critică

Decizie fără precedent luată de către o vedetă a celor de la Kanal D. Aceasta a decis să-și amenințe fanii. Este vorba de un caz extrem de serios. Îi va da în judecată și le va lua și banii celor care o mai critică.

Cristina Șișcanu și-a amenințat fanii virtuali

Soția lui Mădălin Ionescu nu mai suportă să fie jignită. Tocmai a luat o decizie fără precedent pentru România. Și-a amenințat fanii virtuali cu Tribunalul.

Nu! Nu este nicio glumă. Participarea Cristinei Șișcanu la Survivor România a stârnit vâlvă în mediul virtual. Fanii de pe rețelele de socializare consideră că soția lui Mădălin Ionescu a avut o atitudine „nepotrivită”. Aceștia i-au trasnmis mii de mesaje răutăcioase vedetei.

Exasperată de această situație, Cristina Șișcanu a luat o măsură incredibilă. I-a amenințat pe aceștia cu judecata după ce a fost jignită în repetate rânduri, în mediul virtual.

„JIGNIȚI-MĂ ȘI ÎNJURAȚI-MĂ dacă nu aveți ce face cu banii! Toți cei care au atentat la demnitatea, onoarea și reputația mea au fost monitorizați de avocatul meu care va urmă procedura.

Orice jignire, ofensă, acuzații de natură penală nesusținute de hotărâri judecătorești, aduse unei persoane publice sau nu, unui funcționar sau nu, pe contul personal sau pe grupuri/pagini de Facebook, de natură să lezeze integritatea și onoarea , să instige la ura , cu scopul de a răspândi zvonuri și situații false/neadevărate despre o anumită persoană, pot fi sancționate drastic atât de organele de poliție cât și de instanțele de judecată.

Proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenințări cu acte de violență împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică sau să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora sau a instituțiilor publice pe orice spațiu virtual (rețele de socializare-facebook, grupuri sau comunități on-line, etc.) se încadrează la Legea 61/1991 și sunt sancționate de organele de poliție sau instanțele judecătorești.

AI CONT FALS SAU ANONIM în ideea că nimeni nu te poate descoperi?Nimic mai simplu: cu ajutorul unei EXPERTIZE INFORMATICE, localizarea este extrem de simplă, precisă și rapidă (…) Așa ca …. succes, “prieteni”, este mesajul transmis de soția lui Mădălin Ionescu.