Fata lui Gigi Becali a dat lovitura! A câștigat o sumă fabuloasă la propria nuntă

14 oct. 2019
Fata lui Gigi Becali a dat lovitura! A câștigat o sumă fabuloasă la propria nuntă

Fata lui Gigi Becali a dat lovitura! Teodora Becali și-a unit destinele cu Mihai Mincu la finalul săptămânii trecute. În urma nunții, fata latifundiarului a câștigat o sumă fabuloasă.

Teodora a stabilit un adevărat record. A câștigat într-o singură noapte o avere. Este vorba despre o sumă de bani la care alții nici măcar nu visează.

Suma fabuloasă câștigată de Teodora și Mihai

Teodora Becali și Mihai Mincu au avut parte de oaspeți extrem de generoși la nuntă. Doar Anamaria Prodan a dat 10.000 de euro dar de nuntă. După ce au spus cel mai important ”Da” din viață, cei doi tineri au petrecut într-un cadru de vis alături de rude și prieteni. Sâmbătă a avut loc și cununia religioasă, urmată de o petrecere ca-n filme la Palatul Snagov.

Dumitru Dragomir, Viorel Păunescu, Viorel Hrebenciuc și Adriean Videanu au fost doar câțiva dintre “greii” care au participat la eveniment. Gigi Becali a introdus adânc mâna în portofel. Evenimentul a costat nu mai puțin de o jumătate de milion de euro,

600.000 de euro strânși ca dar de nuntă

Absolut nimeni prezent la petrecere nu s-a uitat la bani. Theodora Becali a fost, cu siguranță, cea mai fericită mireasă. Poate să fi contat și faptul că ar fi ieșit “pe plus” cu nu mai puțin de 600.000 de euro! Pentru moment, suma pe care Gigi Becali a “virat-o” în plic este necunoscută.

Gigi Becali a cinstit cum se cuvine faptul că Theodora s-a măritat. Teodora și Mihai ar fi primit ca bonus din partea celebrului om de afaceri un teren și o casă de nota 10, cadou care i-ar fi entuziasmat la maximum pe miri, conform cancan.ro.