Fiica Anamariei Prodan a luat decizia vieții ei! Cum i-a spus totul mamei sale? O fac pentru viitorul meu

01 nov. 2019
Fiica Anamariei Prodan a luat decizia vieții ei! Cum i-a spus totul mamei sale? O fac pentru viitorul meu
  1. Fiica Anamariei Prodan a luat cea mai importantă decizie pe care o adolescentă de 18 ani o poate lua. Sarah vrea doar să-și facă părinții mândri.

Astfel, frumoasa blondă a decis la ce universitate va merge. Fata Anamariei a ales să se înscrie la Universitatea din Mississippi.

Mama sa a fost încântată de decizia fetei. Anamaria Prodan are două fete, Rebecca și Sarah, din prima căsătorie. Cele două locuiesc împreună cu tatăl lor, fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu.

”Este o onoare să o văd că evoluează la un asemenea nivel”, a comentat Anamamaria Prodan, potrivit wowbiz.ro.

”Sunt bucuroasă că am oportunitatea să practic sportul pe care îl iubesc la următorul nivel. Aş vrea să le mulţumesc tuturor universităţilor care au vrut să mă recruteze. Acestea fiind spuse, sunt entuziasmată să vă anunţ că mi-am luat angajamentul să joc la Universitatea din Mississippi și sper să o fac cât mai bine atât pentru viitorul meu, cât și pentru a-mi face părinții fericiți”, a spus și Sarah, la puțin timp după ce a semnat cu echipa din SUA.

Imagini pentru sarah prodan baschet

Rebecca și Sarah sunt foarte diferite. Sarah a ales să-și urmeze tatăl, iar Rebecca este model. Recent, impresara și-a dat demisia de la Pro TV pentru că nu mai avea timp pentru proiectele personale și nici pentru copiii ei. Sarah s-a plâns de faptul că mama sa nu ajunge la meciurile sale.