Fiica Andreei Esca și-a uluit mama! Cariera pe care Alexia Eram și-a ales să o urmeze

17 oct. 2019
Fiica Andreei Esca și-a uluit mama! Cariera pe care Alexia Eram și-a ales să o urmeze

Alexia Eram este frumoasă și talentată și calcă pe urmele mamei sale. Notorietatea Andreei Esca o ajută enorm, dar și adolescenta de 19 ani știe să profite din plin de atuurile ei. Aceasta și-a creat deja un vlog și probabil își dorește să ajungă influencer renumit și să-l întreacă pe celebrul Selly, care are peste 2 milioane de abonați pe Youtube.

Așa cum 5Gang a lansat mai multe piese, care le-au adus deja mulți bani, acum și Alexia își încearcă norocul cu un proiect similar. Ea a lansat pe 14 octombrie o melodie, care deja a strâns peste 300.000 de vizualizări.

„Am venit cu răspunsul la provocarea Antoniei, piesa mea este acum up pe canalul meu! Sper să vă placă pentru că am mari emoții!”, a scris Alexia Eram pe pagina ei de Instagram.

Ce spune Andreea Esca despre melodia lansată de fiica ei

Alexia Eram este de mai mult timp în centrul atenției, iar relația pe care o care cu cântărețul de 20 de ani, Mario Fresh, a ajutat-o să ajungă și mai mult în prim plan. Tânăra a intrat de curând și în industria de beauty, după ce a lansat un ruj. Piesa i-a adus o mulțime de aprecieri în rândul fanilor, potrivit viva.ro.

Andreea Esca este foarte mândră de tot ceea ce face fiica sa, care la o vârstă fragedă deja a bifar mau multe reușite. Prezentatoarea Știrilor Pro Tv a promovat și ea pe contul ei de Instagram filmulețul care marchează debutul fiicei sale în lumea muzicală, prin piesa „Lil Esca”.

„Pentru toti colegii mei de generatie, octogenarii, LIL inseamna “mic” , de la “little” . Nu de alta, dar asta a fost prima mea intrebare dupa ce am vazut clipul”, a spus Andreea Esca.

În videclipul muzical, Antonia face referire și la mama sa, când apare într-un sacou roz, în spatele unui pupitru de știri, ținută pe care Andreea Esca o îmbrăcată în fiecare an, de 1 decembrie, la aniversarea Pro TV. În videoclip, Alexia are o atitudine de fată rea, purtând ținute provocatoare. Tânăra a fost ajutată să-și lanseze noua melodie de Alex Velea și de Mario Fresh.

„Am lucrat într-o cafenea din Dorobanți, o lună, am avut un job part-time. Acesta de acum e primul job pe long time. Atunci aveam 16 ani, voiam să văd cum e să muncești, mi-a plăcut, este o experiență, înveți foarte multe lucruri. Trebuie să încerci tot timpul să faci de toate. Mama chiar mă împinge să fac cât mai multe lucruri, să merg să aplic la cât mai multe joburi’, a mai spus fiica Andreei Esca, potrivit viva.ro.