Fiica lui Becali, părăsită de iubit pentru un fotomodel! Deja fostul iubit s-a lăudat pe facebook

23 oct. 2019
Fiica lui Becali, părăsită de iubit pentru un fotomodel! Deja fostul iubit s-a lăudat pe facebook

Teodora Becali a avut noroc în dragoste și s-a căsătorit cu bărbatul visurilor ei la doar 24 de ani. Cei doi se pregătesc acum de luna de miere, după ce au strâns o avere din petrecerea care a urma cununiei religioase. Peste 600.000 le-au intrat în conturilor tinerilor însurăței.

Nu la fel de norocoasă este sora Teodorei, Alexandra. Fiica mijlocie a lui Gigi Becali este o prezență mondenă. Pasionată de fashion, ea merge des în cluburile selecte din Capitală și la evenimentele unde participă numeroase vedete. Relația cu ultimul său iubit nu prea a funcționat. Mihnea Grigoriu, fiul milionarului Daniel Grigoriu, care evident are un trecut legat de Serviciile e Informații, are acum o altă parteneră de viață, cu care se laudă peste tot.

Cine este noua iubită

Este vorba despre fotomodelul orădean Denisa Hodișan. Aceasta a participat de-a lungul anilor la mai multe concursuri de miss, pe unde dintre ele chiar câștigându-le. Este recunoscută drept o frumusețe aparte, iar craiul de Dorobanți, Mihnea nu putea să o rateze, mai ales că a bifat mai multe cuceriri de acest gen de-a lungul timpului.

Denisa Hodișan are 26 de ani și a terminat Facultatea de Matematică. Printre concursurile de modeling pe care le-a obținut se numără Miss Top Model Internațional, câștigat în 2016, dar și Miss Balkana 2017, Miss Planet Fotogenie 2017. Ultima competiție pe care a câștigat-o a fost recent, la Tbilisi, capitala Georgiei. Este vorba de Miss Planet 2019, acolo unde a fost însoțită chiar de către Mihnea Grigoriu, conform fanatik.ro.