FOTO/ Imagini șocante! Costi Ioniță, filmat gol pușcă de Kanal D la Survivor România! „Se așează zilnic în cap cu toate cele în jos”

22 ian. 2021
FOTO/ Imagini șocante! Costi Ioniță, filmat gol pușcă de Kanal D la Survivor România!
Costi Ioniță face yoga de mulți ani

Cea de-a doua ediție a Survivor România este plină de surprize. Fiecare concurent este un adevărat personaj, care are în spate povești de-a dreptul impresionante din toate punctele de vedere. Costi Ioniță este practic decanul de vârtsă al competiției și s-a remarcat prin liniște și calm.

Mereu zâmbitor, acesta nu a fost surprins în mijlocul niciunui conflict. Mai mult decât atât, nici la testimoniale nu se aude. Mulți s-au întrebat ce face, unde este, cu ce se ocupă. Nici pe traseu nu excelează, dar rămâne mereu cu zâmebetul pe buze, spre deosebire de ceilalți care se agită foarte mult.

„Dar eu nu știu cum poate sta cu toate cele în jos”

Într-o discuție pe plajă surprinsă între Simona Hapciuc și colegul său Faimos, Cosmin Stanciu, producătorii Kanal D au decis să dea cărțile pe față și să difuzeze imaginile cu convorbirea dintre cei doi. Aceștia se arătau uluiți că marele producător muzical se dezbracă complet în fiecare dimineață și se așează în cap.

„Așa se relaxează el”, a spus Cosmin. „Dar eu nu știu cum poate sta cu toate cele în jos”, a răspuns amuzată și șocată totodată Simona. Cosmin a mai completat că el a rămas fără reacție când a observat că artistul rămâne gol pușcă în fiecare dimineață și nu are nicio jenă nici măcar față de fete.

Costi Ioniță după ce a câțtigat un punct la Survivor România

Cei doi au povestit și că Faimosul Costi Ioniță și-a improvizat și un fel de jacuzzi, unde petrece foarte mult timp și că pentru el Survivor România este ca o vacanță, un proces de detoxfiere, după cum chiar artistul îl numește. Cert este că până acum nu a ieșit cu nimic în evidență și probabil nu va fi votat prea curând de colegii lui, mai ales că Jador și Culiță Sterp îi sunt chiar clienți.

Detalii inedite despre Costi Ioniță

Alexandra Stan și Roxana Nemeș sunt și ele cântărețe care cu siguranță vor avea nevoie de Costi, așa că probabil el va rămâne mult timp în competiție și cu siguranță vom mai afla povești incendiare despre el.

Costi Ioniță este vegetarian de ani buni și deși a avut multe iubite, acesta nu a fost căsătorit niciodată. El a studiat Medicina și chiar a cântat în Filarmonica din Constanța, iar anul acesta a impresionat cu prestațiile sale de la Masked Singer, emisiune difuzată de Pro Tv, unde s-a ascuns sub costumul Vulpoiului.