Gabriela Cristea a plâns în ziua propriei nunți! Surpriza soțului care a emoționat-o pe vedeta TV

26 aug. 2019
Gabriela Cristea a plâns în ziua propriei nunți! Surpriza soțului care a emoționat-o pe vedeta TV

Gabriela Cristea a plâns în ziua propriei nunți! De fericire! Vedeta TV a avut parte de o surpriză fabuloasă din partea alesului inimii ei, cântărețul Tavo Clonda. Prezentatoarea nu s-a putut opri din plând minute bune.

Gabriela Cristea și Tavi Clond trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de peste șase ani de zile. Acum, cei doi au decis să-și unească destinele și în fața lui Dumnezeu. Au vrut să aibă parte însă de ceva special, așa că nunta a fost mai…altfel.

Unde și-au unit destinele cei doi

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au unit destinele și în fața lui Dunezeu într-un cadru special. Totul s-a întâplat acum câteva zile. Cei doi s-au cununat religios în Biserica Basilescu din București. Alături le-au fost părinții spirituali, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Cununia religioasă a fost una restrânsă, alături de familie si prietenii apropiați.

Petrecerea, în propria casă

Dacă majoritatea cuplurilor din lumea mondenă își aleg cele mai exclusiviste locuri pentru petrecerea de nuntă, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au făcut exact opusul. Au făcut petrecerea acasă la ei, în curte. Atmosfera a fost una extrem de relaxată, iar invitații nu s-au mai simțit contrânși să îmbrace ținute elegante.

Deși evenimentul s-a vrut a fi simplu și vesel, la miezul nopii Gabriela Cristea a avut parte de un eveniment extrem de emoționant. A fost făcută să plângă de fericire chiar de proaspătul ei soț.

”Gabriela Cristea s-a măritat și religios cu Tavi Clonda, iar el a încercat să îi arate cât de mult o iubește prin dedicarea unei piese speciale, și anume, cea pe care s-au cunoscut și s-au îndrăgostit. Este vorba de melodia ”Te vreau lângă mine”. În clipa aceea, Gabi a izbucnit în plâns și nu s-a mai putut opri câteva minute bune, mai ales că soțul i-a mai cântat ceva deosebit…”Să nu îmi iei niciodată dragostea”, celebrul hit al celor de la Holograf. A fost ceva frumos și de suflet”, a spus unul dintre nuntași, conform wowbiz.ro.