Gabriela Cristea, decizie radicală! La ce a renunțat vedeta: Este o schimbare de proporții

29 oct. 2019
Gabriela Cristea, decizie radicală! La ce a renunțat vedeta: Este o schimbare de proporții
Tavi Clonda și Gabriela Cristea

Gabriela Cristea s-a decis să facă o schimbare de proporții în viața ei. Vedeta Antenelor a luat o decizie radical la care fanii ei nu se aștepta! Vedeta a renunțat la mai multe plăceri ale vieții.

După revenirea pe sticlă, Gabriela Cristea a fost nevoită să facă mai multe compromisuri. Totul pentru audiențe mai mari și pentru o imagine cât mai bună.

Gabriela Cristea a trecut la diete

Gabriela Cristea a decis că este nevoie de o schimbare și a trecut la o dietă. Bruneta este gazda emisiunii „Like a star” de la Antena Stars, un show matrimonial, format cu care vedeta este deja obişnuită. Înainte de nuntă, Gabriela Cristea a ţinut un regim, însă acum are o dietă personalizată cu care speră să ajungă la greutatea dorită.

Vedeta în vârstă de 44 de an a decis să înjumătăţească porţiile de mâncare. Mai mult, are mare grijă la ceea ce pune pe masă. Bruneta a intrat la dietă şi este foarte conştiincioasă. Şi-a propus să slăbească în următoarea perioadă câteva kilograme şi asta şi pentru că a revenit pe sticlă. După cum se ştie televizorul uneori te face să pari mai cu forme decât eşti în realitate, iar Gabriela Cristea ştie foarte bine acest lucru. Vedeta îşi ţine fanii la curent cu tot ceea ce face, aşa că zilele trecute le-a mărturisit că are un plan alimentar bine stabilit, în care fiecare porţie de mâncare este bine aleasă, mai ales din punctul de vedere al numărului de calorii.

Vedeta are trei mese şi două gustări pe zi. Începe dimineaţa cu un mic dejun uşor. Se rezumă doar la o sticlă de sana cu fulgi de secară sau mozzarela cu roşii şi ulei de măsline, are gustările la fel de simple, care constau înttr-un suc de fructe sau tot lactate, sărace în grăsimi. La prânz, Gabriela Cristea îşi poate permite o salată de ton şi o cină minimalistă la care mânâncă mămăligă cu iaurt. În total, vorbim de un meniu de doar 1000 de calorii zilnic cu care bruneta vrea să slăbească repede şi uşor. Între mese, Gabriela Cristea bea multă apă cu lămâie.

Gabriela Cristea nu e la prima dietă

Gabriela Cristea nu e la prima dietă pe care o urmează. Bruneta s-a supus mai multor programe de slăbit, ba chiar a mers şi la nutriţionist pentru un plan alimentar personalizat. Şi în această vară, gabriela Cristea a ţinut cură de slăbire având în vedere că se pregătea să îmbrace rochia de mireasă, conform click.ro.

Gabriela Cristea s-a cununat religios cu Tavi Clonda la finele lunii august. Cei doi au împreună două fetiţe, Bella Victoria Margot (doi ani) şi Thea Iris Selena (7 luni).