Gabriela Cristea va avea o nouă emisiune celebră! Cu ce televiziune tocmai a încheiat un contract foarte profitabil

14 oct. 2019
Gabriela Cristea va avea o nouă emisiune celebră! Cu ce televiziune tocmai a încheiat un contract foarte profitabil
Tavi Clonda și Gabriela Cristea

Lucrurile merg bine pentru Gabriela Cristea, care pare să-și fi găsit locul la Antena Stars. Dubă succesul pe care l-a înregistrat cu Noră pentru mama, aceasta s-a retras o perioadă din lumina reflectoarelor pentru că nu s-a mai înțeles la bani cu turcii de la Kanal D.

Ulterior a divorțat de Marcel Toader, care din păcate, a și decedat între timp și a revenit la Kanal D la cârma show-ului Te vreau lângă mine. Aici l-a cunoscut și pe Tavi Cloanda, care cânta în emsiune cu band-ul lui. Cei doi s-au căsătorit și au împreună doi copii. Însă în primul concediu de maternitate i-a luat locul Bianca Drăgușanu, pe care turcii de la Kanal D au decis să o păstreze titulară pe post.

Așadar Gabriela Cristea nu prea a mai avut unde să revină și după un conflic aspru cu șefii televiziunii, în cele din urmă s-a decis să renunțe la luptă și a semnat un contract profitabil cu trustul Intact. Cea de-a doua sarcină i-a adus un nou concediu de maternitate, dar de data aceasta producătorii nu au mai pus-o pe liber.

Emisiunea cu care speră să bată recorduri

Ea va prezentna emisiunea ”Like a Star”. Este vorba despre un format nou, un experiment social, în care șase băieți și șase fete vor locui într-o casă. Show-ul va fi difuzat de luni până vineri, între 18:45-20:45 şi 00.00–01.00, iar sâmbăta va avea loc o gală, de la 18:45 la 20:45, într-o gală.

„Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune şi, mai ales, mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Cred că suntem cu toţii de acord că platformele social media au devenit parte din viaţa noastră. Trebuie să recunosc că viaţa ni s-a schimbat foarte mult de când am devenit părinţi pentru a doua oară, însă mă simt pregătitã 100% să revin pe piaţa media.

Am toată susţinerea soţului meu, ceea ce este cel mai important pentru mine în acest moment. Consider că experienţa mea în televiziune mă va ajuta atât pe mine, să mediez conflictele sau situaţiile confuze care ar putea apărea în casă, cât şi pe ei, pentru că sunt hotărâtă sã le pun la dispoziţie toate sfaturile mele pentru a-i ajuta pe cei 12 concurenţi să se afirme! Va fi un experiment social!”, a declarat aceasta.