George Burcea e distrus! Autoizolarea l-a transformat total. Gestul disperat al actorului

14 apr. 2020
George Burcea e distrus! Autoizolarea l-a transformat total. Gestul disperat al actorului

Separarea de Andreea Bălan l-a transforat total pe George Burcea. Actorul are mari probleme după ce a plecat din căminul conjugal și a fost nevoit să trăiască singur. Ultima mutare a acestuia spune totul.

George Burcea e distrus!

După aproape două luni de la despărțiea de Andreea Bălan lucrurile stau foarte prost pentru actor. Dacă Andreea Bălan este mult mai liniștită, avându-le pe cele două fetițe alături, dar și pe mama ei, pentru George Burcea situația nu este la fel de fericită.

În autoizolare, George Burcea le-a demonstrat tuturor că separarea de Andreea Bălan îi provoacă suferință. Nu se poate spune că suferă după veeta blondă. În niciun caz. Cele două fetițe pe care le au împreună îl fac însă pe actor să se topească de dor.

Pe contul lui de Instagram, George Burcea a postat două fotografii cu Ella și Clara, în care cele două micuțe sunt vesele și zâmbitoare, semn că fostului soț al Andreei Bălan îi lipsește timpul petrecut în compania lor și îi este tare greu de unul singur, în autoizolare.

Se pare că nici activitatea lui George Burcea din izolare nu implică prea multe lucruri. Actorul postează fotografii cu el mai vechi și nu pare că are prea multe de făcut în această perioadă.

Andreea l-a umilit pur și simplu în urmă cu ceva timp pe soțul ei din acte. „Fericirea și iubirea se învață în copilărie atunci când ești iubit de către părinții tăi. Dacă nu ai parte de iubire când ești mic, mai târziu în viață nu vei ști să fii fericit, nu vei ști să iubești și să accepți iubirea celor din jur.

De la părintele de același sex cu ține, ar trebui să înveți iubirea de sine, iar de la părintele de sex opus, iubirea față de un partener.

Un copil lipsit de mangaieri, aprecieri, blândețe și iubire, va deveni un adult flamand, rătăcit prin viață, care va caută mereu ceea ce nu a avut când era mic, va avea repere eronate, va fugi din anumite situații dificile, va lua decizii nepotrivite vieții sale, va sabota și va proiecta pe orice partener neajunsurile sale sufletești”, a scris Andreea Bălan pe o rețea de socializare.