Gest controversat al Madonnei! Ce le-a interzis fanilor să facă la concertele ei: Este scandalos

23 oct. 2019
Gest controversat al Madonnei! Ce le-a interzis fanilor să facă la concertele ei: Este scandalos

Gest controversat al Madonnei! Celebra cântăreață a luat o hotărâre de neînțeles. Le-a interzis fanilor să facă aceste lucruri la concertele ei. Este de-a dreptul scandalos ceea ce a a decis vedeta.

Șoc total pentru fanii Madonnei. Cei care vor merge la următoarele concerte ale divei vor avea parte de momente extrem de neplăcute.

Fanilor li se vor interzice telefoanele la concerte

Fanilor Madonnei li se va interzice să-și folosească telefoanele mobile la concertele favoritei lor. Madonna, una dintre cele mai iubite şi controversate artiste din întreaga lume continuă să fie o apariţie spectaculoasă la toate concertele sale. În ciuda vârstei, cântăreaţa se menţine în formă şi ţine paşii cu dansatorii profesionişti.

Mesajul a fost transmis cu doar câteva zile înainte de începerea turneului “Madame X” al celebrei cântăreţe în vârstă de 61 de ani. Aparatele mobile precum și ceasurile inteligente şi telefoanele vor fi păstrate în siguranţă în saci speciali până la sfârşitul spectacolului.

Persoanele care nu vor supune acestei măsuri vor fi scoase din sala de concert. Turneul „Madame X” prin care vedeta îşi promovează albumul va ajunge anul viitor în Europa.

Tags: