De nerecunoscut! Cum arăta Gina Pistol înainte. A spus câte operații estetice are în acest moment

14 oct. 2019
De nerecunoscut! Cum arăta Gina Pistol înainte. A spus câte operații estetice are în acest moment

Gina Pistol este în culmea fericirii, este frumoasă, este prezentatoarea emisiunii Chefi la Cuțite și are o relație cu celebrul Smiley. Cântărețul a recunoscut, recent, ce este între ei. Cei doi sunt împreună de un an și jumătate.

Gina este considerată una dintre cele mai frumoase și atrăgătoare vedete din România, la ora actuală. Vedeta face eforturi mari să se mențină. Aceasta a recunoscut că a apelat și la operații estetice.

Vedeta și-a operat de patru ori nasul, și-a injectat silicon în buze și și-a operat pleoapele. Mai exact, Gina a făcut o blefaroplastie. Aceasta și-a îndepărtat surplusul de piele de pe pleoape. Vedeta a avut probleme și cu buzele. Din cauza apariției unor chisturi, iubita lui Smiley s-a operat din nou.

„Eu semăn cu mama. Ea are 50 de ani și are pleoapa lăsată, colțul ochilor e complet acoperit la ea și am decis să mă operez. Am ochii mai mari, par mai odihnită, medicul a operat puțin din pleoape. Am zis că, decât să fac operația la 50 de ani, când sunt cu nepoții, mai bine o fac acum. Toată lumea mi-a zis că par mai fresh și odihnită, mă bucur”, a mărturisit Gina Pistol.

Smiley a recunoscut, recent, relația cu Gina.

„Eu și Gina (Pistol) cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult. Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dea cu părerea”, a declarat Smiley pentru revista Unica.

Foto: Unica.ro