Gina Pistol a recunoscut în sfârșit! De ce și-a ascuns relația cu Smiley

12 oct. 2019
Gina Pistol a recunoscut în sfârșit! De ce și-a ascuns relația cu Smiley

Gina Pistol a recunoscut în sfârșit! Vedeta a mărturisit de ce și-a ascuns relația cu Smiley. Declarația sa vine la puțin timp după ce cântărețul a vorbit deschis despre ei doi.

Gina și Smiley sunt împreună de mai bine de doi ani, dar niciunul nu a recunoscut oficial, asta până acum. Frumoasa blondă a acordat un interviu în care a mărturisit de ce au ținut secretă relația.

„Este o relație normală, este o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei. De asta am și ales să nu ieșim cu relația noastră în presă, tocmai pentru că vrem să o trăim într-un fel frumos și curat. Familiile noastre știau de noi, prietenii noștri apropiați știau, doar cei din presă nu știau sigur că e ceva. Nu voiam și nu vrem să ne întrebe nimeni: «Dar voi când vă căsătoriți, când faceți copii, băiatul ăsta e bun pentru tine, fata asta e bună pentru tine?». Eu știu mai bine decât toată lumea care mă privește ce este bine pentru mine, la fel cum el știe ce este bine pentru el”, a mai spus vedeta Anteni 1.“, a spus vedeta tv în cadrul interviului pentru Elle.

Ce a spus Smiley despre Gina?

Artistul spune că nu a ascuns nimic, dar că a încercat să o ferească pe ea cât poate.

„Eu și Gina (Pistol) cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult. Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea”, a declarat Smiley pentru revista Unica.

Cântărețul a declarat că femeia cu care este acum, este cea ideală.