Gina Pistol a rupt tăcerea. Iubita lui Smiley i-a șocat pe toți: ce operații estetice și-a făcut în sarcină?

de:
25 nov. 2020
Gina Pistol a rupt tăcerea. Iubita lui Smiley i-a șocat pe toți: ce operații estetice și-a făcut în sarcină?
Gina Pistol

Gina Pistol nu a mai rezistat în fața presiunilor puse de fani și a rupt tăcerea. Iubita lui Smiley a spus adevărul despre operațiile estetice pe care este acuzată că le-ar fi făcut. Toată lumea a rămas șocată.

De când a rămas însărcinată, Gina Pistol are un nou stres: comentariile urmăritorilor ei. Aceasta este nevoită să facă față zilnic valului de cârcoteli și critici, însă vedeta nu a mai rezistat și a reacționat extrem de dur după unele reproșuri făcute de internauți.

Unul din urmăritorii Ginei Pistol s-a declarat îngrijorat de mărimea buzelor sale. Acesta consideră că viitoarea mămică a apelat la acid hialuronic, la fel ca și în trecut, lucru deloc sănătos în perioada sarcinii.

A fost suficient, pentru ca iubita lui Smiley să fie enervată la culme. Vedeta a dorit să clarifice situația pentru a evita astfel de întrebări și în viitor. Aceasta a mărturisit că buzele mărite nu sunt efectul acidului hialuronic ci sunt din cauza acumulării de apă și a kilogramelor în plus, lucruri destul de normale în perioada sarcinii.

Gina Pistol nu și-a injecatat acid hialuronic 

Viitoarea mămică a mai menționat că nu există niciun doctor care ar face o astfel de procedură, mai ales în cazul unei femei însărcinate.

”Bună dimineața! Clarific aici, ca să nu mai stau să răspund la toate mesajele. Eu, de când m-am operat în urmă cu câțiva ani, mi-am tăiat buza ca să scot din țesut și din soluția injectată, nu mi-am mai injectat absolut nimic în buze. Doi la mână, cam cât de nebună să fiu să-mi injectez în perioada asta, însărcinată fiind, ceva în buze.

Nu cred că există doctor estetician care să facă lucrul ăsta. Trei la mână, buzele sunt umflate pentru că sarcină. Sună aiurea, dar era prea fain momentul. Am râs cu lacrimi. A sughițat fi-mea până acum. Da măi, o simt când sughiță. E așa fain momentul”, a fost mesajul transmis de Gina Pistol fanilor.