HOROSCOP Cristina Demetrescu. Zodia afectată de Luna Neagră. Va fi cea mai mare lecție de viață de până acum

de:
01 nov. 2021
HOROSCOP Cristina Demetrescu. Zodia afectată de Luna Neagră. Va fi cea mai mare lecție de viață de până acum
Cristina Demetrescu, astrolog

HOROSCOP Cristina Demetrescu. Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit despre schimbările pe care Luna Neagră le va aduce în următoarea perioadă. 

Conform astrologului, zodia Gemeni este vizată de Luna Neagră care va aduce vibrații foarte joase. Cu alte cuvinte, există posibilitatea ca multe semne zodiacale să nu mai înțeleagă ce vorbesc, iar de aici apare ignoranța, care duce la probleme mari.

”Luna Neagră nu este o planetă, dar aduce vibraţii foarte joase. Pe de altă parte, Geamănul este o zodie a comunicării. Luna Neagră este pe Gemeni, pe zodia comunicării. Geamănul este patronat de Mercur, zeul hoţilor şi al mincinoşilor. Cu Luna Neagră, vibraţia scade la nivel de comunicare şi nu mai înţelegem ce vorbim. Sunt zodii duble, iar asta înseamnă ignoranţă. Ignoranţa este cheia întregii probleme.

De undeva din 18 iulie, când a intrat Luna Neagră în Gemeni, dacă te laşi intimidat, înseamnă că e o problemă. Pentru că nu o să fi mai bun sau mai puţin bun”, a spus astrologul la Antena 3.

HOROSCOP. Cum afectează Luna Neagră zodiile

Credeți că asta este singura problemă? Ei bine, nu. În următoarea perioadă o zodie va primi o lecție de viață la care nu s-ar fi așteptat vreodată, spune astrologul Cristina Demetrescu.

”Minuni se întâmplă, numai că nu toată lumea înţelege pe ce cale vine minunea. Am început să devenim refractari şi la aceste minuni care nu arată aşa ca o baghetă magică, care vine şi ne ajută să ieşim din acest blocaj.

Încă de anul trecut, din perioada de început a pandemiei, pe zodia ţării noastre a intrat Planeta „Profesor”. Atunci când această planetă are acest ingres pe o zodie, vine cu lecţii de viaţă. Fie că eşti o persoană oarecare, fie că eşti o ţară. Poţi să fi o naţiune şi să primeşti lecţii noi.

Este ceva cu care nu ne-am mai confruntat şi până la urmă, lucrurile se învaţă din mers. Practic, se distrug toate structurile vechi, toate structurile retrograde”, a mai adăugat astrologul.

HOROSCOP. Zodia lovită de Karma

Cine nu va învăța lecția de viață pe care o primește, va fi lovit de Karma, care se acumulează de la o zi la alta, spune Cristina Demetrescu. Cu alte cuvinte, cine nu a făcut ce trebuia, sau nu a ajutat cât a putut s-ar putea să se trezească fără niciun fel de protecție  în fața situațiilor neprevăzute.

De aici, astrologul explică și expresia ” de ce omul ăla a avut ghinion, iar celălalt nu”. Conform astrologului, din păcate, în această perioadă unele persoane unele persoane chiar nu vor avea parte de niciun fel de protecție.

”Dacă nu reuşeşti să îţi depăşeşti această lecţie, karma colectivă se acumulează şi apare pe astrograma unei persoane pe casa 11, care se mai numeşte şi Casa Protecţiei. Am făcut ceea ce trebuia pentru grupul respectiv în provocarea respectivă, voi avea protecţie. Când? În viaţa asta, în viaţa viitoare. Nu am făcut ce trebuia, nu am ajutat, nu am fost un erou, nu am hrănit pe cei care mureau de foame, înseamnă că am trăit o viaţă egoistă şi la un moment dat această karmă colectivă se va numi lipsă de protecţie.

Uneori există omul nepotrivit la locul nepotrivit şi se poate întâmpla ceva. Cum răspundem la întrebarea: de ce omul ăla a avut un ghinion? Şi de ce altul a fost protejat? Sau de ce se întâmplă lucrurile astea, ca într-un accident cu foarte multe victime, când sunt aceste evenimente îngrozitoare. Îmi pare rău, dar trebuie să spun şi aceste lucruri. Unii au protecţie, alţii nu au protecţie. Este de la acest tip de karmă colectivă negativă”, a mai spus Cristina Demetrescu.