HOROSCOP Mariana Cojocaru. Zodiile ghinioniste ale săptămânii. Vor fi trădate de cei mai apropiați oameni

de:
05 nov. 2021
HOROSCOP Mariana Cojocaru. Zodiile ghinioniste ale săptămânii. Vor fi trădate de cei mai apropiați oameni
Facebook Mariana Cojocaru

HOROSCOP Mariana Cojocaru. Urmează o săptămână dificilă pentru multe zodii, spune astorlogul Mariana Cojocaru. Unele zodii vor lua decizii greșite, pe când altele vor fi debusolate complet.

Conform horoscopului oferit de Mariana Cojocaru, urmează zile dificile pentru nativii zodiei Berbec. Ei nu mai știu ce să facă, iar presiunea e mare, soluțiile fiind dificil de găsit.

Taurii în schimb sunt și mai debusolați, în special cu data de 19 noiembrie. Vor avea o perioadă de compene. Va fi mare agitația în familie, dar și în mediul de lucru.

Gemenii nu scapă nici ei de energia negativă. Își vor schimba bursc magazul carmic, ceea ce ar putea duce la probleme mari în relația de cuplu, dar și la locul de muncă. Săptămâna următoare, cele mai importante sunt deciziile.

Racii vor avea parte de o perioadă dificilă. Astrologul Mariana Cojocaru le recomandă să fie atenție în special pe plan sentimental și de abia apoi pe cel profesional. Mare atenție și la sănătate.

HOROSCOP Mariana Cojocaru. Zodia care va fi trădată

Eclipsa de soare îi va influența pe nativii zodiei Leu. Ar putea avea parte de accidente, dar și conflicte de proporții dacă nu sunt atenți. Ca să nu mai vorbim de faptul că este o perioadă în care deciziile sunt greu de luat.

Fecioarele se află la o răscruce de drumuri. Se vor orienta destul de greu la decizii importante, pe care mai târziu există posibilitatea să le regrete amarnic.

Balanțele vor avea parte de trădări, dar și certuri, venite de la cine se așteaptă mai puțin, iar asta le va marca din punct de vedere emoțional. Mare atenție la sănătate și carieră.

Scorpionii pe de altă parte vor avea parte de niște schimbări bruște. Mariana Cojocaru nu a spus dacă va fi de bine sau de rău, cert e că totul va începe de pe 19 noiembrie.

HOROSCOP Mariana Cojocaru. Zodia obligată să facă ce vor alții

Săgetătorii se împart în două. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor avea parte fie de probleme sentimentale, fie profesionale. Va fi o perioadă plină de supărări, dar și trădări în dragoste.

Capricornii vor avea parte de situații delicate. Nu vor știi nici ce să decidă, dar nici ce vor face în continuare.

Vărsătorii sunt constrânși. O parte din nativii acestei zodii ajung să fie obligați să facă lucruri pe care nu și le doresc, ba mai mult de atât, conform astrologului, unii ajung să fie chiar și împinși de la spate î nanumite situații.

Peștii traversează o perioadă grea. Nu găsesc soluții deși petrec mare parte din timp gândindu-se la toate problemele pe care le au.