Informația zilei! Mario Iorgulescu s-a trezit! Primul sau gest

18 oct. 2019
Informația zilei! Mario Iorgulescu s-a trezit! Primul sau gest

Informații de ultimă oră despre Mario Iorgulescu. Fiul șefului LPF, Gino Iorgulescu, s-a trezit din comă. Sunt dezvăluiri incendiare despre starea fiului șefului Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).

Acesta și-a revenit, în sfârșit, după accidental mortal care l-a produs în urmă cu peste o lună. Mario se simte mai bine. Nu este păzit şi este vegheat de familie. Sunt datele primite de procurorii români de la medicii italieni, acolo unde este internat fiul preşedintelui Ligii Profesionist de Fotbal.

Mario Iorgulescu nu mai este în comă

Antena 3 anunță că Mario a fost deconectat de la aparate și a început să mănânce. Prin ordin european de anchetă au fost cerute informații de la spital. Unitatea spitalicească le-a pus la dispoziția autorităților din România de îndată. Procuroriiau mers pe trei variante. 1. Să suspende cauza până când starea de sănătate îi permite să fie audiat, legea le dă această posibilitate, să se deplaseze acolo sau să aștepte că fiul lui Gino Iorgulescu să poate fi cooperant. La două luni de la transferul în clinica din străinătate, procurorii au hotărât să nu suspende ancheta și nici să se deplaseze acolo.

Așteaptă că el să fie bine și să se întoarcă în România, iar acest lucru pare că este destul de aproape, pentru că, spitalul arată în răspunsul trimis către România, că ” În aceste momente audierea persoanei Iorgulescu nu este posibilă și prin consecință nu este permisă interacțiunea. De la internare și până acum starea sa prezintă îmbunătățiri”.

Mario Iorgulescu, internat fără pază

Mario Iorgulescu este internat fără pază. În schimb, familia nu s-a dezlipit de lângă el. Nu există temei ca suspecții să fie păziți. Dacă se face bine și vrea să fugă poate face asta. Surse judiciare dezvăluie faptul că anchetatorii au intrat în posesia unor informații care arata că, Mario Iorgulescu era cunoscut în anumite cercuri și în oraș că fiind un consumator de substanțe interzise.

Mario Iorgulescu a produs un accident mortal

Mario Iorgulescu a produs un accient mortal pe 8 septembrie. Aflat la volanul unui autoturism marca Aston Martin, el a a pierdut controlul asupra volanului pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc.

Acul vitezometrului s-a oprit la 240 km/h, spun surse din poliție. Nu este sigur însă că mașina lui Iorgulescu avea această viteză. Se mai întâmplă, în cazul accidentelor rutiere, ca acul vitezometrului să meargă până la viteza maximă și să se oprească la capăt.