Inna și-a șocat fanii din lumea întreagă! S-a fotografiat goală și apoi a postat poza pe rețelele de socializare

23 aug. 2019
Inna și-a șocat fanii din lumea întreagă! S-a fotografiat goală și apoi a postat poza pe rețelele de socializare

Inna este un adevărat fenomen. Cântăreața are milioane de fani în lumea întreagă, iar piesele ei au fost în topurile de muzică din foarte multe țări. Ea s-a impus inclusiv pe piața din SUA, unde a și susținut diverse concerte, pentru care a fost foarte apreciată.

Recunoscută ca o prezență sexy, dar mereu decentă, Inna și-a șocat fanii cu o fotografie în care apare goală. Este drept că își acoperă sânii cu mâinile, însă apariția ei este una care i-a luat prin surprindere pe mulți. Like-urile au curs pe facebook și instagram, dar au existat și critici.

„Eu sunt fan Inna nu am ce pot sa zic …am si eu o nelamurire …. chiar asta se cere pe piata sa te arati cat mai goala …adica nu e de ajuns performanta ta muzicala ? intreb si eu pentru ca sincer nu stiu ce sa mai cred in industria asta muzicala”, a scris o internaută într-un comentariu .

Noul album al Innei

Pe 31 mai, Inna și-a lansat cel de-al șaselea album, Yo. Toate piesele sunt în limba spaniolă, iar promovarea lui a început încă din 2018, când a lansat mai multe videoclipuri, care să anunțe practic ceea ce urma să lanseze. Criticii muzicali au lăudat-o pentru acest proiect și a primit mai mult rewie-uri pozitive.

Inna are 32 de ani acum și în anul 2009 a explodat pe piața muzicală cu melodia și albumul Hot. Astfel a cunoscut și faima internațională, ajungând astăzi cea mai cunoscută cântăreață din România peste hotare.