Iulia Vântur pune totul pe tapet! Câte operații și-a făcut iubita lui Salman Khan și cum arăta în adolescență

25 nov. 2019
Iulia Vântur pune totul pe tapet! Câte operații și-a făcut iubita lui Salman Khan și cum arăta în adolescență

Iulia Vântur a pus totul pe tapet! Iubita lui Salman Khan a vorbit despre operațiile estetice la care a apelat până acum. Vedeta a declarat că nu simte nevoia să facă alte schimbări la ea.

„Consider că fiecare om trebuie să se simtă bine în propria piele, în armonie cu sine însuși. Dacă anumite detalii ale aspectului fizic creează o problemă în viața cuiva, atunci fiecare este liber să decidă metoda prin care o rezolvă. Deocamdată nu simt nevoia unei shimbări de acest fel, sunt mulțumită”, a povestit Iulia Vântur, potrivit perfecte.ro.

Vedeta este superbă și nu ar avea de ce să apeleze la o intervenție chirurgicală. Trăsăturile frumoase le avea încă din adolescență. Iuliei îi plăcea foarte mult să se pozeze și cocheta cu modellingul. Aceasta a postat, acum ceva timp, pe contul ei de Facebook, o fotografie din adolescenta, în care avea doar 16 ani și era într-un cantonament de modelling, la mare.

iulia-vantur

În adolescență, fosta prezentatoare era nemulțumită de greutatea sa.

“Am avut momente de ratacire in care am incercat tot felul de diete. La varsta adolescentei te prind astfel de diete si iti doresti sa arati impecabil, ca fetele acelea de pe reviste care sunt, sa nu uitam, majoritatea fotoshopate, asta e capcana in care intra majoritatea adolescentilor. Tocmai pentru ca am incercat, am testat diferite diete, pot sa spun cu mana pe inima ca nu te ajuta cu absolut nimic daca nu faci un stil de viata, nu poti sa faci foamea mereu – tocmai de acea incearca sa ai un stil de a manca echilibrat, un stil echilibrat de face miscare, de a bea destula apa.”, a declarat Iulia pentru stirileprotv.