Iulia Vântur se mărită! Cine i-a dat inelul cu diamant. E nunta anului

24 oct. 2019
Iulia Vântur se mărită! Cine i-a dat inelul cu diamant. E nunta anului

Iulia Vântur este una dintre vedetele din România care a avut mare succes la nivel internațional. Aceasta a dat marea lovitură în momentul în care s-a cuplat cu celebrul actor, Salman Khan.

Acum, frumoasa blondă e mai fericită ca niciodată. Se pare că artistul i-ar fi dăruit deja inelul. Este vorba despre un inel cu diamant.

Deși s-a spus că relație dintre cei doi este pe butuci, lucrurile n-ar sta deloc așa. Mai mult, cei doi au planuri de nuntă. Potrivit Hindustantimes, actorul a declarat că nunta va avea loc în jurul datei de 18 noiembrie, dar nu se știe anul.

„Da, pe 18 noiembrie, pe 18 noiembrie va avea loc nunta. Nu știu exact dacă anul acesta sau în ce an, dar cu siguranță va avea loc în jurul datei de 18 noiembrie”, a declarat Salman Khan.

Cum a început relația dintre cei doi?

„Nu, Salman Khan nu e idolul meu, în niciun caz. Dacă îţi aduci aminte de când eram copii şi ne uitam la Sandokan… El şi Raj Kapur sunt cele două nume pe care le ştiu de când eram mică. Dar n-am avut vreun vis să ajung să-l cunosc pe… nu ştiu.

Dar eu nici măcar nu m-am întâlnit cu el în India, ci ne-am întâlnit pe un teren neutru. Şi a fost chiar o întâmplare. Deci, aşa a fost să fie. Cunoşti unii oameni şi apar în viaţa ta pentru că aşa e să fie”, declara în urmă cu ceva vreme Iulia Vântur.