Jojo dă cărțile pe față! Ce s-a întâmplat între ea și Paul Ipate

26 sept. 2019
Jojo dă cărțile pe față! Ce s-a întâmplat între ea și Paul Ipate

Jojo dă cărțile pe față în ceea ce privește relația sa cu Paul Ipate. Vedeta a vorbit despre partenerul său într-o postare pe contul său de Instagram. Jojo și Paul au împreună o fetiță.

Aceasta și-a arătat mulțumirea față de omul cu care a petrecut ultimii ani într-un mesaj extrem de frumos. Vedeta a vorbit despre greutățile prin care a trecut și cât de puternică a devenit datorită Lui Paul Ipate.

„Cand vine vorba despre noi, sunt atat de multe lucruri de spus incat nu mi-ar ajunge nici “paginile” instagramului, asa de generoase cum sunt ele. Omul asta mi-a schimbat viata. Am trecut impreuna prin suisuri si coborasuri care ne-au facut mai puternici si mai constienti de ceea ce insemnam unul pentru celalalt. Nu stiu ce va aduce viitorul. Stiu doar ca el este singurul barbat din lumea asta caruia nu i-as ascunde vulnerabilitatile mele si orice ar presupune anii ce urmeaza si batranetea mea.

M-a tinut de mana si cand am castigat si cand am pierdut, si nu i-a fost teama nicio secunda sa investeasca totul, absolut totul, in noi si familia noastra. Asa ca… pe varf de munte sau in cea mai adanca vale stiu ca el va fi aici. Zambind, razand, spunandu-mi ceva cu talc sau scotandu-ma frumos din minti cu spiritul lui critic. Din toate aceste motive si multe, multe altele, o sa-l privesc mereu in ochi zambind. Pentru ca stiu ca imi va da mereu un motiv in plus sa fiu fericita si linistita”, a scris Jojo pe Instagram.

Deși sunt împreună din 2014 și au o fetiță, cei doi nu vor să se căsătorească.

„Nu mă mai mărit. M-am măritat o dată. A fost suficient. Am zis că dacă prima oară a mers cum a mers, de data asta să încerc şi altfel“, a declarat Jojo.

Vedeta mai are un copil, pe Achim, provenit din căsătoria cu bancherul Ionuţ Grama.